BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

İnternet kafede skandal yaşandı

İnternet kafede skandal yaşandı. 7. sınıf öğrencisi kafede akıllara durgunluk veren bir olay yaşadı.

Abone ol

13 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi bir kız, sürekli gittiği internet kafenin çalışanı M.A (17) ile arkadaşlık kurdu. M.A, bir süre sonra kızı, kafeye gelen diğer bir arkadaşı G.T. (19) ile tanıştırdı.

Bir süre sonra M.A, küçük kız arkadaşıyla hiç yalnız kalamadığını belirterek, arkadaşı G.T'den kendilerine ev bulmasını istedi. Bir lokantada çalışan G.T, bu talebe karşılık patronunun evini ayarlayıp anahtarı M.A'ya verdi.

BİRİNİN TUTTUĞU, DİĞERİNİN TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİASI

Eve giden 13 yaşındaki kızın, bir süredir arkadaşlık yaptığı M.A ile kendi isteğiyle birlikte olduğu belirtildi. İlişki sırasında aniden eve gelen ve kız ile M.A'yı uygunsuz yakalayan G.T'nin, 13 yaşındaki kızla kendisinin de birlikte olmak istediğini ilettiği iddia edildi.

Kızın buna tepki göstermesine karşın M.A tarafından elleri tutulan küçük kıza aynı evde, G.T'nin zorla tecavüz ettiği öne sürüldü. Küçük kızın, olayla ilgili ''M.A ile kendi isteğiyle birlikte olduğunu, eve gelen G.T'nin zorla tecavüz ettiğini M.A'nın da bu sırada kendisini tuttuğunu'' söylediği öğrenildi.

M.A, ''cinsel istismar'', G.T. ise ''tecavüz'' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan, 13 yaşındaki kız, ailesinin olayla ilgili büyük panik yaşaması nedeniyle savcılık emriyle Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Yurduna gönderilerek, koruma altına alındı.