BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.520,49
HABER /  GÜNCEL

Servet'ten Rijkaard'a protesto

Beşiktaş derbisinde yedek kalacağını öğrenen milli oyuncu, hocası Rijkaard'ı ilginç bir şekilde protesto etti.

Abone ol

G.Saray’da yedek kulübesi Servet Çetin’in keyfini kaçırdı. Beşiktaş derbisinde yedek kalacağını öğrenen milli oyuncu, 90 dakika öncesi bütün takım sahaya çıkmasına rağmen soyunma odasında kalarak hocası Frank Rijkaard’ın kararını protesto etti.

Daha önce ligde Kayserispor ve kupadaki Antalyaspor maçlarında Rijkaard’ın ilk 11’e almadığı milli oyuncunun dün gece de kulübeye gönderilmesi sürpriz olarak değerlendirildi. Derbinin taktik idmanlarında sürekli as kadroda yer alan Servet, soyunma odasındaki tahtada ismini görmeyince şoka uğradı.

Sarp da kulübede

Rijkaard’ın kadrodaki sürprizleri bununla da kalmadı. Mustafa Sarp’ı da kulübeye çeken Hollandalı çalıştırıcı, bu oyuncuların yerine Emre Güngör ve Barış’ı ilk 11’e aldı. Rijkaard, Atletico Madrid maçında kendisini oyundan aldığı için tepki gösteren Caner’i ise banko görevlendirdi.

Kimseyle konuşmadı

Karşılaşma sonunda da kimseyle konuşmayan ve suratı asık olan Servet, hızlı adımlarla takım otobüsünün yolunu tuttu. Rusya’nın Rubin Kazan takımından teklif aldığı bilinen ve menajeri aracılığıyla transfer görüşmelerini sürdüren Servet’in, herkes ısınırken soyunma odasından çıkmamasına karşı Rijkaard’ın tavrının ne olacağı merak konusu