BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,98
ALTIN 2.506,99
HABER /  GÜNCEL

Dilmen'e göre derbinin galibi var

Rıdvan Dilmen derbiyi yorumladı. Dilmen'e göre dün akşam oynanan derbinin galibi var... Sizce hangi takım dersiniz? İşte yanıtı;

Abone ol

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan derbiyi yorumladı. Rıdvan Dilmen'e göre dün akşam oynanan derbinin galibi var; "Galatasaray..."

İşte Dilmen'in yorumu:

Ben Denizli'nin çıkardığı ilk 11'i beğendim. İkinci yarının başında iki oyuncu birden değiştirdi ve oyunun üstünlüğü Galatasaray'a geçti. Bu dakikadan sonra Galatasaray oyunun hakimi oldu.

Ta ki Arda oyundan çıkana kadar. Galatasaray'ı burada tebrik etmek lazım, A.Madrid maçının ardından böyle bir maça çıktılar, hem de kısıtlı bir kadroyla. Ve A. Madrid ile önümüzdeki hafta zorlu bir maç oynayacaklar. Galatasaray iyi mücadele etti. Bu da Galatasaray'ın kalitesini gösterdi. Maçın kazananı bana göre Galataray..

Nobre'nin oyundan çıkarılması çok hatalı oldu. Çünkü oyunda çok etkindi. Beşiktaş oyunun son dakikalarında Nobre'yi çok aradı.

Elano ve Arda gerçekten yıldız futbolcular. Elano müthiş özverili oynuyor. Neil sanki 20 yıldır Galatasaray'da oynuyormuş gibi oynuyor. Emre Güngör de çok iyi oynadı.

Dilmen ayrıca, karşılaşmanın en tartışmalı pozisyonu olan, Beşiktaşlı Holosko'nun kafa vuruşunda kaleci Leo Franco topu iki hamlede tuttuğu pozisyonu yorumladı. Dilmen, topun tam olarak çizgiyi geçmediğini bu nedenle gol sayılamayacağını ama, eldeki görüntünün bu kararı tayin etmekte yetersiz olduğunu, çizgiyi göteren özel bir görüntüleme sistemi ile pozisyonun daha iyi anlaşılacağını söyledi.