BIST 10.311
DOLAR 32,21
EURO 34,72
ALTIN 2.449,36
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hoca ağzını bozdu

Cübbeli'yi sitesinden takip ettik, ortaya neler çıktı neler! Hele minare yasağıyla ilgili öyle sözleri var ki oldukça ilginç!

Abone ol

Cübbeli Ahmet Hoca, kendisine ait web sitesinden bu kez de İsviçre'ye minare yasağı için seslendi. Hoca, yasakla ilgili konuşurken öyle sözler etti ki cemaat kendini gülmekten alamadı.

Referandumun hemen ardından kaydedildiği belirtilen vaazda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, kendisine ait web sitesinden "minare yasağını" değerlendirdi. Referandumla ilgili sert konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, referandum kararının "salakça" olduğunu söylerken "4 minare için yaptıkları masrafa bak! Bunlar çok salak canım" diye seslendi. 

İşte o sözler;

"Bana mı ihtiyacı var Allah'ın. Beni de helak etse sizi de helak etse, Allah yine bu dini hakim kılacak. Hazreti Mehdi'yi de çıkartacak, Roma'yı da fethettirecek, bütün Avrupa'ya da mescitleri yaptıracak. Şimdi İsviçre, 4 tane minare için referandum yapmış. Bunlar ne yani Allah'ın salak adamları. Yav 4 minare için bu referandum yazık, bu masrafe değmez. Referandum kaç para yav! Akılsız mısınız nesiniz siz yav! Minare, nerene girdi o... Mübarek adam onu da ok gibi yapmış, bir yerimize batar diyor yaa... Çıkma üzerine o zaman, niye üzerine gidiyorsun. Mübarek alttan yürüyorsun nerene batacak o? "

İŞTE CÜBBELİ'NİN MİNARE VAAZI: