BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,74
ALTIN 2.475,38
HABER /  SPOR

Galatasarayda 6 futbolcu yolcu

Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın raporu doğrultusunda bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan 6 ismin bileti kesildi.

Abone ol

Aslan'da topun ağzındaki 6 oyuncu belli oldu: Linderoth, Emre Güngör ve Serkan Çalık bonservisle; Aydın, Serdar Eylik ve Serkan Kurtuluş kiralık gönderilecek.

Galatasaray’da devre arasında gönderilecek isimler netleşti. Sarı-Kırmızılı kulübün son yapılan transfer zirvesinin ardından teknik direktör Frank Rijkaard’ın sunduğu rapor doğrultusunda 6 futubolcuyla yollar ayrılmasına karar verildi.

Bunlardan üçü bonservisleriyle gönderilecek ya da yurt içindeki olası bir transferde takasta kullanılacak, diğer üçü de bir başka kulübe kiralanarak gelişimleri izlenecek. Bonservisiyle birlikte gitmesine izin verilecek futbolcuların başında Linderoth geliyor.

İsveçli’nin sözleşmesi karşılıklı fesh edilecek. Emre Güngör’ün takasta kullanılması planlanıyor. Sezon konunda kontratı bitecek olan Serkan Çalık için bonservis ücreti istenmeyecek.

Aydın’ın durumu kritik
Kiralık gideceklerden Serdar Eylik ile Serkan Kurtuluş’un gelecek sezon A takımdaki yerlerini almaları bekleniyor. Aydın’ın durumu ise daha kritik.

Bu oyuncuya iyi bir teklif gelmesi halinde bonservisiyle gönderilme ya da tıpkı Emre Güngör’de olduğu gibi takasta kullanılma ihtimali çok yüksek.