BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.499,09
HABER /  GÜNCEL

Sevdiği kız kendisini terkedince

Bursa'da, askerden izinli olarak evine dönen bir genç, sevdiği kızın kendisini terk etmesi üzerine çılgına döndü.

Abone ol

Büyükorhan'lı olan Harun A., sevdiği kızın kendisini terk etmesi üzerine merkez Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi'nde Edebali Camii'nin yanında bulunan yüksek gerilim hattına tırmandı.

Polis ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren ikna çalışmalarına rağmen sevdiği kız gelmeden inmeyeceğini söyleyen genç, inzibatların olay yerine gelmesinden kısa bir süre sonra aşağı inmeye ikna oldu.

Tekirdağ'da vatani görevini yapan Harun A. (20), geçtiğimiz günlerde izinli olarak Bursa'daki evine döndü.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, genci atlamaması konusunda ikna etmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri, gerilim hattının altına hava yastığı açtı.

İNZİBAT OLAY YERİNE GELDİ

Çevrede toplanan meraklı vatandaşların bakışları altında yüksek gerilim hattının tepesine tırmanan genç, yürekleri ağızlara getirdi. Elektrik çarpmaması için aşağılara indirilmeye çalışılan Harun A, itfaiye merdiveni ile yukarı çıkan polislerle yaklaşık 3 saat pazarlık yaptı. "Bir saate kadar sevdiğim kız gelmezse atlayacağım" diyen genç, bir türlü ikna edilemedi.

Telefonla ulaşılan kızın da gelmeyi kabul etmemesi üzerine yeniden direğin tepesine tırmanan genç, olay yerine inzibatların gelmesinden kısa bir süre sonra aşağı inmeye ikna edildi.

İtfaiye merdivenine binerek aşağı indirilen genç, kameraları karşısında görünce sinirlenerek gazetecilere saldırmak istedi. Harun A, polis arabasına bindirilerek karakola götürüldü. Askeri inzibatlar da gencin peşinden karakola gittiler.