BIST 9.821
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.459,31
HABER /  GÜNCEL

Kadın tacirleri kimsesiz peşinde!

İnsanlık ölüyor mu? Kadın tacirleri bu kez de kimsesiz kızların peşine düştü. İşte Bursa'dan bir ibretlik hikaye;

Abone ol

Bursa’da, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtta kalan 16 yaşındaki B.K., evlenme vaadiyle kendisini kandıran F.Ç. ve kardeşleri tarafından fuhuşa sürüklendiğini iddia ederek polise sığındı. F.Ç. ve kardeşlerinin kendisine işkence yaptığını ve vücudunu jiletle kestiklerini öne süren B.K., “Beni fuhuş batağına düşürdüler. Canımı zor kurtardım” dedi.

Bursa’da ailesi tarafından 6 yıl önce Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yuvaya verilen B.K., zaman zaman kaldığı yurttan kaçmasıyla tanınıyordu. İddiaya göre, geçen yıl kendisini bekar olarak tanıtan F.Ç. ile tanışan B.K., yurttan kaçarak F.Ç.’nin yanına yerleşti.

Evli olduğunu öğrendiği F.Ç.’nin kendisine ilaç içererek tecavüz ettiğini ve kaçmaması için vücudunun çeşitli yerlerini bıçakla kestiğini iddia eden B.K., daha sonra F.Ç.’nin eşiyle birlikte kendisini erkeklere sattığını söyledi.

B.K. şu iddialarda bulundu: “6 ay önce F.Ç.’den şikayetçi oldum. Beni fuhuşa sürükleyen F.Ç. tutuklanırken ben yurda teslim edildim. Bir süre sonra F.Ç.’nin kardeşleri tehdit etti. Ailemi öldüreceklerini söylediler. Beni yurttan kaçırdılar. Bir evde sakladılar. Tehditle şikayetimi geri almamı istediler. F.Ç. bu nedenle tahliye oldu. Sonra beni yine erkeklere sattılar. Bir ara yanlarından kaçıp canımı kurtardım. Benim yaşamım genç kızlara ibret olsun. Evlenme vaatlerine inanmasınlar.” Bursa Cumhuriyet Savcılığı B.K.’nin şikayeti üzerine soruşturma başlatırken, polis de F.Ç. ile kardeşlerini arıyor.