BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.411,77
HABER /  GÜNCEL

Uçma numarasının sırrı! VİDEO

Chris Angel... Uçuyor, ya da havada asılı kalıyor. Bilim adamlarına göre bir ilüzyon yok. Ama nasıl olduğu da çözülemiyor.

Abone ol

Bilim dünyası şu sıralar 'levitasyon' ya da havada asılı durabilen bir insanı inceliyor: Chris Angel... Angel bir ilizyonist yani yaptığı her şeyde bir numara var... Ama bu numarada gerçekten de uçuyormuş duygusu yaratıyor. Yani çok başarılı...

Angel uçabiliyor ya da havada asılı kalabiliyor.  Bazı haberlere göre bilim adamları onun bu 'uçuşlarına" gerçek demişler. Buna getirebildikleri açıklama ise beyin enerjisi ile yaratılan bir çeşit yerkeçimsiz ortam sayesinde 'havada asılı durmanın' mümkün olabileceği yönünde... Ancak bu beyinsel enerjinin nasıl oluşturulabildiği sorusu bir cevap bulamamışlar...  

SÜPER İLETKENLER İNSANI UÇURUYOR

Süper-iletkenlerle yapılan bir deney sonucunda bir insanın bir süper-iletken üzerinde durduğu zaman yerden 5 santim kadar yükselebildiğini gösterdi. Ancak süper iletken kullanmadan 'uçabilen' insanların sırrı hala çözülemedi.

Mermi tren diye bilinen Japonların ve Fransızların süper-hızlı trenleri de "manyetik levitasyon" denilen teknoloji ile saatte 350 km hızı aşabiliyor. Süper-iletkenler sayesinde bu trenler seyir halindeyken raylara deymeden gidiyor. Ancak bu şekilde bu yüksek hızlara ulaşabiliyorlar. 

İŞTE ANGEL'İN UÇTUĞU O ANLAR

UÇMA NUMARASININ SIRRI