BIST 10.657
DOLAR 32,14
EURO 34,96
ALTIN 2.433,42
HABER /  GÜNCEL

Delgado olmazsa o satılacak

Yöneticilerin bir bölümü, yabancı kontenjanını boşaltmak için Delgado'nun yerine onu göndermeyi planlıyor.

Abone ol

Beşiktaş, orta sahaya yabancı oyuncu transferi yapabilmek için çare arıyor. Yönetim, sözleşmesini dondurmaya yanaşmayan Delgado'nun babasıyla son bir görüşme yapacak.

Bu görüşmeden sonuç çıkmaması halinde, Yunan ve Fransız takımlarının talip olduğu Bobo ile yollar ayrılacak.

Sakatlığı sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalacak Delgado'nun sözleşmesini askıya almaya yanaşmaması orta saha için yeni oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetiminin elini kolunu bağlıyor.

Beşiktaş yönetimi, Arjantinli futbolcunun aynı zamanda menajeri olan babasıyla son bir görüşme yapacak. Uzlaşmaya varılamaması durumunda, Yunan ve Fransız takımlarının talip olduğu Bobo gözden çıkarılacak.

Teknik direktör Mustafa Denizli de sabah antrenmanının ardından basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtladı. Transferde henüz somut bir adım atılmadığını belirten Denizli, topu yönetime attı.. Tecrübeli teknik adam "Yönetim kurulumuz bir gelişme olduğunda kamuoyuyla paylaşacaktır" ifadesini kullandı.

Siyah-beyazlılar Antalyaspor maçının hazırlıklarını Milli takım kamplarında bulunan Yusuf Şimşek, Nihat Kahveci, Rüştü reçber, İsmail köybaşı, Filip Holosko, Rodrigo Tello ve Tomas Sivok'tan yoksun sürdürdü.

Sakatlıkları süren İbrahim Toraman, Ekrem Dağ ve Onur Bayramoğlu ise kondisyon çalışmasına katılmalarına rağmen minyatür ve yarı saha maçlarında yer almadı.