BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,71
HABER /  GÜNCEL

Silvanda şehit verdik!

Silvan'da yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu askeri bir araç havaya uçtu.

Abone ol

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi kırsal kesiminde yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu askeri bir araç havaya uçtu. Saldırıda bir askerimiz şehit oldu.. Cizre'de de oynadığı roketatar mermisinin patlaması sonucu yaralanan 7 yaşındaki Cudi Acat tedaviye alındı.
Silvan yakınlarında PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlar sürerken, devriye görevi yapan askeri bir araç İncesu Köyü'ne giderken, PKK’lı teröristler, yola döşedikleri uzaktan kumandalı mayını patlattı. Havaya uçan araçtaki kimlikleri henüz belirlenemeyen bir askerimiz şehit oldu bir asekirimiz de yaralandı..

Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan uzman çavuşun patlamada ayağının koptuğu bildirildi. Olay yeri yakınlarında şüpheli birinin gözaltına alındığı belirtilirken, bölgede operasyonların sıklaştırıldığı kaydedildi.

ROKETATAR MERMİSİYLE YARALANDI
Bu arada, Şırnak’ın Cizre İlçesi'ne bağlı Bozalan Köyü'nde oturan Cudi Acat, tarlada bulduğu ve oynamaya başladığı roketatar mermisinin patlaması sonucu ağır yaralandı. Cudi Acat, Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.