BIST 10.160
DOLAR 32,22
EURO 35,14
ALTIN 2.470,53
HABER /  SPOR

Çağdaşa rekor ceza

Beşiktaş Yönetim Kurulu, futbolculardan Çağdaş Atan'a tarihi bir ceza verdi.

Abone ol

Beşiktaş Yönetim Kurulu, futbolculardan Çağdaş Atan'a Malatyaspor karşılaşmasından sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle 100 bin YTL para ve kadro dışı bırakma cezası verdi.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Çağdaş Atan'ın kadro dışı bırakıldığı belirtildi. Açıklamada, "Malatyaspor karşılaşması sonrasında futbolcumuz Çağdaş Atan'a yaptığı açıklamalar nedeniyle 100 bin YTL para ve kadro dışı bırakma cezası verilmiştir.

Çağdaş Atan'ın açıklamaları Beşiktaş forması giyen bir sporcuya hiçbir şekilde yakışmadığı gibi, tribünlerdeki bir grup taraftarın da futbolcularımıza yönelik protestolarda bulunması tasvip edilemez. Futbolcu sahaya iyi futbol oynayıp başarılı olmak ve takımının kazanmasına katkıda bulunmak için çıkar. Ancak, her futbolcu sahada hata yapabilir, iyi gününde olmayabilir.

Bu durumda aslolan ve taraftara düşen görev futbolcuya özgüven vererek, kazanmaktır. Aksi halde futbolcular sahaya tedirgin çıkar ve bu da takımımızın alacağı neticeleri etkiler, sonuçta sportif başarılara yansır. Tribünlerdeki duruşuyla her zaman örnek olan büyük Beşiktaş taraftarını, birlik beraberlik içerisinde davranmak, iyi günde de kötü günde de takımımızı ve şerefli formamızı giyen futbolcularımızı, her zaman, her şartta desteklemeye davet ediyoruz" denildi.