BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.439,92
HABER /  GÜNCEL

Muhtarın saç uzatma bahanesi!

İpek fuları ve at kuyruğu yapılmış saçlarıyla çok jantiydi. Bakın Reha Muhtar uzun saçlarının nedenini nasıl açıkladı?

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman


Reha Muhtar Türkiye'deki nakıs demokrasiyi protesto etmek için saçını uzattığını söyledi.

Cengiz Semercioğlu'nun CNN Türk'teki "Full Ekran" programının konuğu Reha Muhtar'dı. Muhtar şıklığıyla olduğu kadar, arkadan toplanmış saçlarıyla da dikkat çekiyordu.

AK PARTİ'Yİ PROTESTO İÇİN Mİ?

Muhtar'ın at kuyruğu Semercioğlu'nun gözünden de kaçmadı ve piyasada dolaşan dedikoduyu gazeteciye sordu: "AK Parti iktidardan gitmeden saçlarımı kesmem' dediniz mi demediniz mi?"

Muhtar önce saçını neden topladığını açıkladı: "Saçım kıvırcık olduğu için toplamam gerekiyor..." dedi. Ardından da saçlarını niye uzattığını anlattı.

NAKIS DEMOKRASİ GÜNDEMİNİ PROTESTO İÇİN

Muhtar'a göre son zamanlarda Türkiye'de hayat çok muhafazakarlaşmıştı, tekdüzeleşmişti.

"Türkiye batı toplumunun çok gerisinde kaldı. Türban konusuna takılı kaldı. Türbana özgürlük varsa Türkiye'de özgürlük var diye anlaşılıyor. Halbuki oralarda gaylar çocuk evlat ediniyor, lezbiyenler evlilik hakkkı alıyor. Bizde ise sadece ve sadece türbana özgürlük olarak anlaşılıyor. Böylesine nakıs bir demokrasi gündemini protesto ediyorum. Ama bu sadece tek bir partiyle kısıtlanacak bir şey değil." dedi.

DÖVME YAPTIRMAZ

Peki Muhtar dövme yaptırır mıydı? Önce yok "bana sıcak gelmiyor" dedi ama sonra ne olur ne olmaz diyerek "belki" dedi...