BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.246,95
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Meral Akşener AK Parti'nin teklifini açıkladı!

MHP'nin genel başkan adaylarından Meral Akşener katıldığı bir televizyon programında AK Parti'nin kendisine bakanlık teklif ettiğini açıkladı.

Abone ol

MHP'de en önemli muhalif isimlerden biri olan Meral Akşener, 7 Haziran'la ilgili ve partisinin durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Habertürk Televizyonu'nda Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına konuk olan Meral Akşener, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

AK PARTİ BAKANLIK TEKLİF ETTİ

Akşener, ayrıca 'Ben AK Parti'nin ilk kuruluş yıllarında olumsuzlukları gördüm ve döndüm. Eğer kalıp devam etseydim çok önemli makamlarda olurdum.7 Haziran'dan sonra AK Parti bana bakanlık teklif etti.

'AK PARTİ'DE KALSAYDIM TÜRKEŞ'İN KOLTUĞUNDA OLABİLİRDİM'

Kabul etseydim şimdi Tuğrul Türkeş'in bulunduğu koltukta olabilirdim. MHP, Türkiye'de iktidar olma potansiyeline sahiptir' dedi.

İCRA MAHKEMESİNE MÜRACAAT ETTİK

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi önünde yaşananlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, "İcra mahkemesine müracaat ettik. Şimdi o kadar ilginç bir ruh hali oluşmuş ki biz bir gece evvel 4 arkadaş toplandık. Yani 4 aday olarak. Ve bir açıklama yapmamız lazım dedik ve bir metin çıktı ortaya.

O metinde iki cümle var. Birincisine diyoruz ki benim de imzam var onun altında. İkinci icra mahkemesine müracaat ettik. Bu müracaatın sonucu olumsuz çıkar ise Yargıtay beklenecek, olumlu çıkar ise kongre olur. Olumluysa kongre olacak, ama olumsuzsa Yargıtay'ı bekleyeceğiz'' dedi.