BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.445,59
HABER /  GÜNCEL

Memurlar bakın nasıl basıldı!

Fuhuş operasyonunda gözaltına alınanlar arasında bir polis, bir de infaz koruma memuru çıkınca...

Abone ol

4 Kasım günü saat 05:00 sıralarında Karabük Asayiş Şube Müdürlüğü ve Ahlak Büro Amirliği ekiplerince Karabük’te 4, Safranbolu ilçesinde 3 adres olmak üzere 7 adrese eşzamanlı operasyon yapıldı.

Operasyonda fuhuş yaptıkları ve yaptırdıkları iddiası ile aralarında polis ve infaz koruma memurlarının bulunduğu 49 kişi gözaltına alındı. Karabük Emniyet Müdürlüğünce 3 gün süren ifadeler sonucu gözaltına alınan 41 bayan serbest kaldı.

MEMURLAR TUTUKLANDI

Fuhuş için yer temini, fuhuşa teşvik ve menfaat temini sağlayan Ö.Y. (43), S.U. (57), F.T. (49), Z.Ö. (47), E.B. (32), K.H (57), polis memuru A.S. (38) ile infaz koruma memuru R.K. (34) isimli şahıslar adliyeye sevk edildi.

Savcılıkça ifadesi alınan şahıslardan S.U., F.T. ve Z.Ö isimli bayanlar serbest bırakılırken, Özlem Y., Ersin B., Kenan H., Ahmet S. ve Recep K. ise tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan biri bayan, ikisi memur 5 kişi tutuklanarak Karabük T tipi cezaevine gönderildi. Öte yandan yapılan operasyon sonucu göz altına alınan hayat kadınlarından birinde tespit edilen Hepatit C hastalığı nedeniyle ilişkiye girenlerin hastaneye başvurmaları istendi.