BIST 9.807
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,97
HABER /  GÜNCEL

Sakık'tan kardeşine ağır suçlama

Ergenekon davasında tanıklık eden Şemdin Sakık'ın bu sözleri kardeşi Sırrı Sakık'ı çileden çıkaracak.

Abone ol

'Ergenekon' davasının dünkü duruşmasında 'Gizli tanık Deniz' olduğunu açıklayan Şemdin Sakık, bugünkü ifadesinde kardeşi BDP'li milletvekili Sırrı Sakık için, 'kan emici' ifadesini kullandı.

“Ergenekon” davasının dünkü duruşmasında “Gizli tanık Deniz” olduğunu açıklayan PKK’nın

ŞEMDİN SAKIK CEZAEVİNDEN ÇIKINCA ASKERE GİTMEK İSTİYOR

Ergenekon Davası'nın gizli tanığı olduğu ortaya çıkan Şemdin Sakık bomba açıklamalar yaptı. Sakık, Öcalan'ı Suriye'den çıkarma planının kendisine ait olduğunu söyledi. Bir de askerlikle ilgili söyledikleri vardı ki çok ilginçti. (DEVAMINI OKU)
 

Sakık bugünkü ifadesinde kardeşi olan BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık için, 'kan emici' ifadesini kullandı.eski yöneticilerinden Şemdin Sakık, Şemdin Sakık'ın tanık olarak dinlenilmesi tamamlandı.

NEDEN AÇIK TANIK OLDU?

'Ergenekon, Balyoz ve KCK davaları sonrasında Türkiye'de artık korkmayı gerektirecek bir durum kalmadığını' söyleyen Sakık, "O yüzden açık tanık olmaya karar verdim'' dedi.

Sakık, örgüte nasıl katıldığını anlattığı ifadesinde ''Benim kan emici kardeşim Sırrı Sakık var. Dağa çıkanlar için 'onuru için çıkıyorlar' diyor. Ben de diyorum ki çıkmayanlar onursuz mu '' diye konuştu.

Sakık'ın, dün başlanan ifadesinin tamamlanmasının ardından, duruşma yarına ertelendi.

ŞEMDİN SAKIK İLE İLGİLİ İKİ ŞOK İDDİA

Ergenekon davasında verdiği ifadelerle dikkatleri üzerine çeken Şemdin Sakık hakkında iki şok iddia ortaya atıldı. CNN TÜRK'te Ahmet Hakan 'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programında Ergenekon davasında gizli tanık olduğunu açıklayan Şemdin Sakık ve ifadeleri masaya yatırıldı. (DEVAMINI OKU)

semdin-sakik-ile-ilgili-iki-sok-iddia.jpg

ŞEMDİN SAKIK ERGENEKON'UN GİZLİ TANIĞI ÇIKTI

Ergenekon Davası'nda yılın sürprizi yaşandı. "Deniz" kod adlı gizli tanık eski PKK militanı Şemdin Sakık çıktı. Sakık kendi kimliğini kendisi ifşa etti. Açık ifade vermek istediğini söyleyince mahkeme bu isteği kabul etti. Verdiği ifadeler ise bomba etkisi yarattı. Sakık, Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'ın bordo berelilerin yaşamını yitirdiği uçak kazasında öldüğünü öne sürdü. (DEVAMINI OKU)

24020.jpg