BIST 9.882
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.449,64
HABER /  MEDYA

Medcezir 45. Bölüm özeti Mira hamile!

MedCezir 45. Bölüm'de izleyenleri bir sürpriz bekliyordu. Yaman ve Mert'in kurduğu gelecek hayallerinde Mira hamileydi...

Abone ol

MedCezir izleyenleri 45. Bölüm'de hem güldü hem de duygulu anlar yaşadı. MedCezir yeni bölümde Mert ve Yaman'ın hayalleri diziye damga vurdu. Mira'nın Yaman'dan bebek beklediği sahneler ise en çok konuşulan sahneler oldu.

Medcezir yeni bölümde Mert ve Yaman geleceğe dair hayaller kurmaya başlarlar ve aralarında çok masumane bir sohbet gelişir. Mert’in Eylül ile, Yaman’ın ise Mira ile evlendiğini düşündüğü sahnelerde Hazar Ergüçlü (Eylül) ve Serenay Sarıkaya’nın hamile halleri ekrana geldi.

GELECEĞE BİR ZAMAN YOLCULUĞU

medcezir.20141025040112.jpg


Medcezir hayranlarının adeta bir zaman makinasıyla geleceğe doğru yola çıktığı yeni bölümde, Mert ve Yaman büyümüşler ve başarılı birer iş adamı olmuşlardır. Sevdikleri kadından çocuk beklemektedirler. Dizide kullanılan yaşlandırma tekniği de merak konusu.

BARIŞMA HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Ayrıca Mira, Yaman’ın kendisini neyle suçladığını bir türlü anlayamaz ve ona ne gördüğünü sorar. Yaman ise artık ona ait olmadığını söyler. Mira bir yanlış anlamanın ortasında kaldığını düşünmektedir fakat Yaman’a bunu izah edemez.