BIST 9.773
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.456,43
HABER /  MEDYA

Maria Surina Bu Tarz Benim'i terketti şok!

Geçen hafta Bu Tarz Benim 'de fakir kız elendi bu hafta kim gider? Bu Tarz Benim 'de Maria Surina stüdyoyu terketti. Ağlayan Maria Surina 'nın hareketi Bu Tarz Benim jürisini şoke etti.

Abone ol

TV8'in popüler yarışması Bu Tarz Benim 'de Maria Surina stüdyoyu terkedince jüri şoka girdi. Maria Surina 'yı patlatan Kemal Doğulu oldu. Kemal Doğulu o kadar ağır yüklendi ki Maria Surina kendini izah edemeyince ağlayarak stüdyoyu terketti.

Pembe bir elbise gideyerek jürinin önüne gelen Maria Surina ilk eleştiriyi yürüyüşüyle aldı. İvana Sert Maria'nın yürüyüşünün çok kötü olduğunu söyledi.

KEMAL DOĞULU AĞIR YÜKLENDİ

Maria Surina elbiseyi 2 yıl önce almış ve bugün giyince beğenmemiş. Kendini 'rüküş' olarak görünce 'modern olmayan bir düğüne gidiyorum" diyerek bir konsept uydurmuş.
kemal-doğulu-bu-tarz-benim.jpgKemal Doğulu genç kızın durumunu böyle özetleyip 'Sen bizimle dalga mı geçiyorsun" deyince Maria Surina şoke oldu. "Öyle bir şey olmadı" diyen Maria Surina kendini izah etmeye çalıştı.

Bu duruma sinirlenen Kemal Doğulu "Ben bunları uydurmuyorum. Sanki yalan söylüyormuşum da seni yalancı çıkartıyormuşum. Dalga geçer gibi gelip..." diyerek ağır konuştu.

ÇOK AĞIR SÖZLER : ŞUUURSUZ

maria-surina-bu-tarz-benim-terketti.jpgKemal Doğulu , Maria Surina konuştukça daha da sinirlendi ve ölçüyü kaçıran bir çıkış yapıp şu sözleri söyledi;

-"Bana böyle atarlı atarlı konuşup bana cevap verme. Uyduruyor muyum ben. Sus!... Sana yorum yapılırsa efendice yapılır. Nasıl bir cüret bu ya... Şuursuzca... Ne kafası yaşıyorsun. Ayıp. Ben sana yorum dahi yapmıyorum seni protesto ediyorum."

MARİA SURİNA STÜDYOYU TERKETTİ

Kemal Doğulu'nun bu ağır sözleri üstüne Öykü Sertel de Maria Surina'nın üzerine gitmeye devam etti. İnternethaber.com haberine göre Maria Surina kimseye kendini anlatamayınca patladı. Kemal Doğulu genç kızın üstüne gitmeye devam edip "Bizim burda vaktimizi almaya hakkın yok" deyince Maria Surina "Tamam ben özür diliyorum. Vaktinizi almak istemiyorum" deyip stüdyoyu ağlayarak terketti.
maria-surina-bu-tarz-benim.20150123201421.jpgMaria Surina ve Kemal Doğulu kavgası sonrasında Maria stüdyoyu böyle terketti.
bu-tarz-benim-maria-surina.jpgMaria Surina Bu Tarz Benim jüri üyesi Kemal Doğulu 'nun ağır yorumlar sebebiyle dizlerinin üzerine çöküp gözyaşlarına boğuldu.

MARİA SURİNA KRİZİNİN VİDEOSU



(İNTERNETHABER ÖZEL İÇERİK - KULLANILAMAZ)