BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SEÇİM

Mansur Yavaş'ın adamları komaya soktu

CHP'nin Ankara Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlediği toplantı sırasında olaylar çıktı.

Abone ol

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın Ankara'da katıldığı programda, bir kişinin 'Davanı sattın' demesi üzerine olaylar çıktı. Yavaş'ın adamları tarafından dayak yiyen A.Y'nin yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Olayla ilgili açıklama yapan CHP yönetimi ise Melih Gökçek'in gönderdiği boksör ekibi tarafından saldırı düzenlendiğini iddia etti.

Mansur Yavaş'ı protesto etmek isteyen vatandaşın üzerine CHP'liler hücum etti. Salondaki vatandaşlar araya girerek olası arbedenin daha daha büyümesine engel oldu.

"DAVANI SATTIN"

Yavaş'ın Ankara ile ilgili projelerini açıkladığı sırada toplantıya katılan bir kişi Yavaş'a 'Beypazarı'nı ağzına alma davanı sattın' demesi üzerine bir anda salonun tansiyonu yükseldi. CHP Ankara il teşkilatı ve Yavaş'ın adamları tarafından A.Y'yi tekme tokat saldırıya uğradı. Bir anda onlarca kişinin arasında kalan A.Y aldığı darbeler sonucu bilincini kaybetti.

Yerde olmasına ve bilincinin kapalı olmasına rağmen öfkeli kalabalığın darbelerinden kurtulamayan A.Y çevreden yetişen vatandaşların yoğun çabaları sonucu yoldan geçen bir araca bindirilerek hastaneye kaldırıldı.

CHP'DEN AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı Twitter üzerinden saldırıya ilişkin bir açıklama yaptı. İl başkanlığının yaralı bir gencin bilincinin kapalı olduğunun bilgisini verdiği açıklama şöyle:

"Bugün 12.00'de İvedik Organize Sanayii Fora İş Merkezi'nde CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mansur Yavaş'ın ve örgütümüzün İvedik Organize esnafı ile yapmış olduğu toplantıya AKPli Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Melih Gökçek'in gönderdiği boksör ekibi tarafından saldırı düzenlenmiştir. 'Ülkücüyüz' diyerek toplantıya katılan akabinde sallamalar ve silah çıkarıp toplantıya katılan esnafın, örgütümüzün, gönüllülerimizin üzerine saldıran 50-60 kişilik grup 'en büyük başkan Melih başkan' sloganları atarak küfürler ederek hem insanları yaralamış hem de binaya ve araçlarımıza zarar vermiştir. Toplantıdan 5 dakika önce İl Başkanlığımıza gelen provokasyon ihbarı gerçekleşmiş ancak önlem alma fırsatı maalesef olmamıştır. Aralarında bilinci kapalı bir gencimizin de olduğu yaralıları hastaneye sevk ettik."

dayak.20140322155415.jpg

dayak1.20140322155426.jpg