BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Küçük Gelin dizisinin kayıp yıldızı bulundu

Samanyolu TV ekranlarında yayınlanan Küçük Gelin dizisinin başrol oyuncusu Orhan Şimşek iki gündür kayıptı

Abone ol

STV ekranında yayınlanan "Küçük Gelin" dizisinin başrol oyuncusu Orhan Şimşek iki gün sonra evine döndü.

Samanyolu TV'de yayınlanan 'Küçük Gelin' dizisinin başrol oyuncusundan iyi haber geldi. Dizinin başrol oyuncusu Orhan Şimşek’in evine döndüğü bildirildi.

Kendisinden iki gündür haber alınamayan oyuncu Şimşek’in bugün İstanbul’daki evine geldiği kaydedildi. Şimşek'in en son babasıyla birlikte gittiği Yalova Çiftlikköy’de ortadan kaybolduğu, yanında telefonu olmadığı için kendisine ulaşılamadığı belirtiliyordu. Kendisine neden ulaşılamadığı ise henüz açıklanmadı.

PSİKOLOJİK RAHATSIZLIK

En son babasıyla birlikte gittiği Yalova Çiftlikköy’de ortadan kaybolan başarılı oyuncunun yanında telefonu olmadığı için kendisine ulaşılamıyordu. Oğlunun “Bipolar Bozukluk” adı verilen psikolojik rahatsızlığı olduğunu belirten anne Müyesser Şimşek, “Oğlum iki gündür kayıp. Kendisinin bipolar bozukluk rahatsızlığı var. Üç aydır ilaçlarını kullanmıyordu. Hastalığı nüksetti. Atakları vardı. Evde çıktı ve gitti. Şu an nerede biz de bilmiyoruz. Emniyet araştırıyor. Çok üzgünüz, bir an önce bulunur inşallah” diye konuşmuştu.

kucuk-gelin.jpeg

ORHAN ŞİMŞEK KİMDİR?

Ünlü oyuncu 1985 yılında doğdu. 2000-2002 arasında Kadıköy Halk Eğitim Deneme sahnesinde oyunculuğa adım attı. 2004-2005 Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı ve Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünü bitirdi.

Orhan Şimşek hangi dizilerde rol aldı?

- 2007 - Genco (Ahmet)
- 2008 - Karamel (Ömer)
- 2009 - Nefes (Uygar)
- 2012 - Sultan (Yılmaz)
- 2013 - Küçük Gelin