BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Cüneyt Özdemir'den AK Parti'li vekile gönderme!

Kanal D Ana Haber anchormani Cünet Özdemir, AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu'nın "90 yıllık reklam arası" çıkışına ilginç bir tepki gösterdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Kanal D anchormani Cünet Özdemir ana haber bültenindeki çarpıcı çıkışları ile sosyal medyada gündem oldu.

Özdemir önce İstanbul'daki bir okulda bitmek bilmeyen sorunlara patladı, sonra seyircinin kravatına gösterdiği tepkiyi yorumladı sonra da AK Parti vekili Tülay Babuşcu'nun "90 yıllık reklam arası" sözlerine ince göndermelerde bulundu.

"KRAVATIMLA ARAMA GİRMEYİN"

Özdemir, sosyal medyada kravatı ile gelen yorumlara verdiği yanıtta ise "bazı izleyiciler kravatıma takmış durumda, lütfen girmeyin kravatımla arama, biz böyle mutluyuz" dedi.

AK PARTİ'Lİ VEKİLE GÖNDERME: EVET ÇOM AĞIRIMA GİTTİ!

Özdemir AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, sosyal medya hesabından yaptığı yorum için de çarpıcı bir çıkış yaptı. Babuşcu'nun "Bu resim okunması gereken bir resim. Filistin'i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı'yla Cumhurbaşkanı'mızın arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zeka. Tabiki Sn Cumhurbaşkanı'mızın zekası. 600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi" sözlerini yorumlayan Özdemir şöyle tepki gösterdi:

Bir kaç izleyicimiz de "demek 90 yıllık reklam arası ha" sözlerime "ne o zoruna mı gitti?" diye sormuş. Evet çok ağırıma gitti. İnanın böyle şeyleri görünce. Bu kadar hoyratlığı görünce. Hem sosyal medyada hem ekranlarda en azından yakıştıramıyorum.

"EVET KAFAYI TAKTIM"

Kanal D Ana Haber, İstanbul Arnavutköy'de bir okulda, 11 yaşındaki Resul'ün yangın merdivenlerinden düşüp hayatını kaybetmesinin ardından olayın peşini bırakmadı. Olayın gerçekleştiği okula ve başka okullara giden Kanal D ekibi, yangın merdivenlerinin standartlara uygun olup olmadığını araştırdı. Cüneyt Özdemir de okuldaki sorunları ekrana taşımaktan vazgeçmeyeceklerini söyleyerek "evet kafayı taktım bu okula" dedi.