BIST 9.771
DOLAR 32,59
EURO 35,01
ALTIN 2.450,63
HABER /  MEDYA

Kösem Sultan Muhteşem Yüzyıl 1. bölüm olaylı sahne!

Kösem Sultan Muhteşem Yüzyıl 1. bölüm Star TV'de izleyiciyi ekrana kilitledi. Kösem Sultan dizisinin 2. fragmanı da yayınlandı. İşte ilk bölümde olanlar ve yeni fragmanı.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisi 1. bölüm ekran başına kilitledi ilk bölümü özet olarak hazırlayın aşağıdaki playerdan izleyin. Safiye Sultan'ın taht hediyesi olan Rum kızı Anastasia’nın Osmanlı topraklarına gelişini anlatan dizinin birinci bölümü nefes kesti. Aşk, entrika ve taht oyunlarının bitmediği dizide 2. bölümde neler olacak? Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan 2. bölüm fragmanları ve işte ilk bölümünün özeti.

STAR TV'de dün akşam Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. bölümü ile başladı. Yayınlanan 1. bölüm ile çok ses getiren Muhteşem Yüzyıl Kösem oyuncu kadrosu ve konusu ile herkesi ekrana kilitledi. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. bölümü.

Hanedanın ve devletin en kilit noktalarında tam kırk yıl duran Kösem’in aşkla, kanla, güç savaşlarıyla, büyük zaferler ve ağır yenilgilerle geçen ömrü hummalı ve titiz bir çalışmayla izleyicisini ekrana bağladı.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SULTAN 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Taht hediyesi: Kösem Sultan'ın hikayesi
Babasının ani ölümünden sonra henüz sancağa bile çıkmadan kendini tahtta bulan Sultan Ahmed’ın, resmini görüp aşık olduğu küçük Rum kızı Anastasia’yı, Safiye Sultan, taht hediyesi olarak Ahmed’e getirir.


Ahmed ve Kösem, hem Batı’dan hem Doğu’dan çevrelenen bir dünya devletinin var olma savaşının yüklerini omuzlarında taşıyarak yürüyecekleri bu yolda,  aşklarının büyük gücüyle birlikte büyüyecekler.

Kösem için Yunan oyuncu

Sultan Ahmed karakteriyle başarılı, 1genç oyuncu Ekin Koç kamera karşısına geçerken; Kösem Sultan’ın ilk gençlik yıllarını ise Yunanistanlı oyuncu Anastasia Thsilimpou canlandırıyor. Kösem karakteri için seçmelere katılan ve başarılı bir performansı sergileyen Thsilimpou, daha önce sinema, tiyatro ve reklam filmlerinin yanı sıraönemli Yunan dizilerinde de rol aldı. Lise üçüncü sınıf öğrencisi olan genç oyuncu, Kösem karakteri için Türkçe öğrenmeye başladı.

Kösem’ dizisi için Hadımköy’de Yeniçeri Ocağı kuruldu. 26 bin 500 metrekarelik alana kurulan devasa platoda, Yeniçeri Ocağı, kervansaraylar, Topkapı Sarayı, kahveler, liman ve sokaklar bulunuyor. Yeniçeriler’in büyük zaferler ve isyanlarla dolu görkemli hikayesi 200 kişilik ekibin çalışmasıyla yapılan platoda çekildi.


İzleyenlerin, Yeniçeri Ağası rolünde Mete Horozoğlu’nu, sonradan Sultan Ahmed’in en yakın arkadaşı Alex’in (İskender) gözünden göreceği Yeniçeri Ocağı, bu asi kahramanların geçmiş ve gelecekleriyle olan savaşına mekan olacak. Zorlu bir eğitimden geçirilen Yeniçeriler, dünyayı titreten bir ordunun temelini gözler önüne serecek.

KÖSEM SULTAN FRAGMANLARI

Türkiye’yle birlikte dünyanın 60’ı aşkın ülkesinde on milyonlarca izleyiciyle buluşup, global bir ekran fenomenine dönüşen Muhteşem Yüzyıl’ın yapım şirketi TIMS Productions, Osmanlı tarihi ve hanedanına damga vuran Kösem Sultan’ın hikayesiyle geri döndü. İşte Kösem Sultan fragmanları.