BIST 9.984
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.435,48
HABER /  DÜNYA

Yunanistan'ın kahreden mülteci ayıbı

Yunanistan, bu kez öyle bir ayıba imza attı ki görenlerin tüylerini ürpertti! Yunanistan'ın ünlü haber sitesi Protothema, Samos Devlet Hastanesi morgunda bekletilen mültecilerin cenaze görüntülerini yayınladı.

Abone ol

Yunanistan merkezli bir internet sitesinin yayınladığı görüntüler tüyler ürpertti. Haber sitesi yayınladığı fotoğraflarda, mülteci cenazelerinin günlerce üst üste bekletildiği ve otopsiye de haftalar sonra gönderildiği iddia edildi.

Yunanistan'ın önde gelen haber sitelerinden Protothema.gr adlı haber sitesi, ülkede yaşamını yitiren mültecileri gündeme getirdi. İddialara göre, aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu; ancak bir şekilde yaşamını yitiren mültecilerin cezanelerinin üst üste istiflendiği ve günlerce bu şekilde bekletildiğini yazdı.

O FOTOĞRAFLAR HASTANE MORGUNDAN

Haber sitesinin iddialarına göre cenazeler Samos Devlet Hastanesi morgunda üst üste atılı halde bırakıldı ve otopsiye gönderilmeleri için haftalarca bekleti. Haberle ilgili fotoğraflar da yayınlarınken bu durum tepkilere neden oldu, konuyla ilgili sağlık Bakanlığı’nın soruşturma başlattığı belirtildi.