BIST 9.887
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.457,26
HABER /  GÜNCEL

Kopenhag Galatasaray maçı canlı link yayını

Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman?, Galatasaray Kopenhag maçı saat kaçta?, Galatasaray Kopenhag maçı hangi kanalda?, Galatasaray Kopenhag maçı canlı izle,

Abone ol

Mancini'nin gelmesi sonrasında çıkışa geçen Galatasaray, Kopenhag deplasmanında galibiyet arayacak.   
 
KOPENHAG-GALATASARAY MAÇININ CANLI YAYINI
 
Şimdiye kadar sadece 1 puan alabilen Kopenhag, bu maçı da kaybetmesi durumunda üçüncülük şansını da mucizelere bırakacak. Bu nedenle sezonun kendi açılarından en kritik maçına çıkacaklar.  
 
6-1'lik Real Madrid maçı sonrasında çok iyi bir çıkış yakalayan Galatasaray, bu maçta önemli eksikleri olmasına rağmen galibiyet alarak ilk iki sırada tutunmaya çalışacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde son 2 maçında 4 puan toplayarak grupta ikinci sıraya yükseldi.  
 
Copenhag ise şimdiye kadarki üç maçta 2 gol atıp 1 puan toplayabildi. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki son 6 maçında en az 3 gol atıldı. Roberto Mancini, son 4 maçta aldığı 4 galibiyetle takıma bu sezonki ilk galibiyet serisini yakalattı.  
 
Bu sezon çıktığı 14 maçta 9 gol kaydeden Didier Drogba takımın en skorer oyuncusu konumunda. 21:45'te başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek. 
 
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN