BIST 9.936
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.449,45
HABER /  MEDYA

İşte televizyon kanallarının seçimi

Bugün milyonlar yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Yayın akışlarını seçime göre düzenleyen televizyon kanalları gün boyu Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden seçim sonrası haberleri ekrana taşıyacak. Stüdyo konukları ise oy oranları yorumlanacak.

Abone ol

Bugün milyonlar yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Yayın akışlarını seçime göre düzenleyen televizyon kanalları gün boyu Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden seçim sonrası haberleri ekrana taşıyacak. Stüdyo konukları ise oy oranları yorumlanacak.

Kanalların seçim programları şöyle:

BUGÜN TV: Yerel seçim sonuçları Erkan Akkuş, Özlem Zengin, Ceren Bektaş, Murat Erdin, Öykü Cengiz, Evren Özalkuş ve Ayşe Özok’un sunumlarıyla 16.00’dan itibaren ekrana gelecek. Sonuçlar gün boyu canlı bağlantılar ve kesintisiz yayınlarla ekranda olacak.

CNN TÜRK: Seçim yayını, 16.00’da Ahmet Hakan ve Cüneyt Özdemir’in sunumuyla başlayacak. Ankara’daki seçimin nabzını ise CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Hande Fırat tutacak.

FOX TV: Seçim Özel programına; gazeteciler Fikret Bila, Ekrem Dumanlı, Eyüp Can, Murat Yetkin, Aslı Aydıntaşbaş, İsmail Küçükkaya, kamuoyu araştırmacısı Adil Gür ve kamuoyu araştırmacısı Mustafa Şen katılıyor. Programın başlama saati 19.30.

KANAL D: Seçim Özel yayınının başlama saati 18.00. Programa; Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu, Adil Gür, Mehmet Tezkan, Nazlı Ilıcak, Akif Beki, Taha Akyol ve Ahmet Hakan gibi isimler katılıyor.

KANALTÜRK:“2014 Yerel Seçim” sonuçları Ekin Olcayto ve Emre Buga’nın sunumuyla ekranda. 19.00’da başlayacak programa Mehmet Altan, Savaş Genç, Gültekin Avcı, Tarık Toros, Adem Yavuz Arslan, Faruk Mercan, Erhan Başyurt, Erkam Tufan, Orhan Kemal Cengiz, Yaşar Erdinç, Gökhan Bacık, Nazlı Ilıcak, Gülay Göktürk, Nuh Gönültaş, Ali Atıf Bir, Doğu Ergil ve İhsan Yılmaz konuk olacak.

SAMANYOLU TV: Seçim Özel yayını 18.50’de başlayacak ve gece yarısına kadar sürecek. Programda Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden seçim sonrası haberler ve merak edilen konular ekrana taşınacak.

SAMANYOLU HABER TV: 16.00’da başlayacak. “Seçim Özel” canlı yayını 32 saat kesintisiz sürecek. Stüdyoda, İhsan Yılmaz, Önder Aytaç, Niyazi Öktem, Mehmet Altan, Ufuk Uras, Hayko Bağdat, Savaş Genç, Mahmut Akpınar, Ünal Tanık, Murat Aksoy, Nurşen Mazıcı, Eser Karakaş, Ali Bulaç, Derya Sazak, Gültekin Avcı, Şahin Alpay, Mümtaz’er Türköne, Orhan Kemal Cengiz, Ahmet Turan Alkan, Adem Yavuz Arslan, Yavuz Baydar, Bülent Korucu, Mehmet Kamış, Abdülhamit Bilici, Bülent Keneş, Ali Akkuş, Turhan Bozkurt, Selim Budak gibi isimler konuk olacak.