BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.437,92
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

İşte MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ilk rakibi

2015 genel seçimleri öncesi Mart ayında Kurultay'a gitmesi beklenen MHP'de genel başkan Devlet Bahçeli'nin karşısına ilk rakip çıktı İşte Bahçeli'nin ilk rakibi...

Abone ol

2015 genel seçimleri öncesi MHP 21. Dönem Yozgat Milletvekili Mesut Türker, MHP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı. Türker, düzenlediği basın toplantısında, artık siyasi partilerin tek kişilik müesseselere dönüştüğünü, liderliğin otoriter ve despotik bir şekilde uygulandığını ve parti içi demokrasinin kalmadığını öne sürdü.

"KÖLELEŞTİREN ZİHNİYETE BAŞKALDIRIYORUM"

Liyakatin, genel başkanın önünde el pençe divan durmak, ona biat etmekle belirlendiğini ileri süren Türker, körü körüne itaate ve köleleştiren zihniyete başkaldırdığını söyledi. 7 Haziran'da genel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Türker, "Milletin, Türkiye'nin bu kötü gidişatına tahammülü kalmadı" ifadesini kullandı.

GENEL BAŞKAN ADAYI OLDU

Türker, bu nedenle 21 Mart'ta Ankara'da gerçekleştirilecek MHP 11. Olağan Genel Kurulu'nda, genel başkan adayı olmaya karar verdiğini bildirdi.

BAŞBAKANLIĞA DA TALİP

Sadece genel başkanlığına değil başbakanlığa talip olduğunu ifade eden Türker, "El ele gönül gönüle verelim, iktidara yürümeyelim, koşalım. 21 Mart'ta biz bu makus tarihi yenebiliriz. Bu görev kutsal. Türk milletinin kaderini değiştirebiliriz. Bu mesele artık benim meselem değil Türk milletinin birliği, dirliği ve geleceği meselesidir." diye konuştu.

mesut-turker.jpg 

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 7 MART ÇEKİLİŞİ MİLLİ PİYANGO