BIST 9.882
DOLAR 32,46
EURO 34,84
ALTIN 2.447,50
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 27.bölüm fragmanı herkes çalan şarkıyı merak ediyor

İstanbullu Gelin 27.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 1 Aralık'ta ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin yeni bölümde çalan şarkı merak edilmeye başlandı. Peki İstanbullu Gelin 27.yeni bölümde çalan şarkı kime ait?

Abone ol

Star Tv'de cuma günleri ekrana gelen İstanbullu Gelin ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören İstanbullu Gelin yeni bölümde neler yaşanacak?

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin yeni bölümde Süreyya'nın isyanı damga vuruyor. Osman'ın da Süreyya'ya aşık olmasını öğrenen Esma Hanım ne yapacağını şaşırıyor. Süreyya ise bu durumdan habersiz bir şekilde Ada ile ilgileniyor. Fakat daha sonra Fikret'e kızan Süreyya ailesine sahip olması için herkese konakta deyim yerindeyse ayar veriyor. Gelin hep birlikte İstanbullu Gelin 27.bölüm fragmanına bakalım.

İSTANBULLU GELİN ÇALAN ŞARKI KİMİN?

İstanbullu Gelin fragmanına baktığımız zaman çalan şarkı merak ediliyor. İstanbullu Gelin'de çalan şarkı ise Şebnem Ferah'a ait. İlgiyle dinlenen Artık Kısa Cümleler kuruyorum şarkısı şimdiden merak edildi.