BIST 9.886
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.449,23
HABER /  DÜNYA

İstanbul’da akıl almaz kaza

Beyoğlu’nda su yüklü bir kamyonet aşırı yük nedeniyle devrildi. Kamyonetin ön kısmının havaya kalkması ve aracın devrilmesi, güvenlik kamera...

Abone ol

Beyoğlu’nda su yüklü bir kamyonet aşırı yük nedeniyle devrildi. Kamyonetin ön kısmının havaya kalkması ve aracın devrilmesi, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, saat 11.00 sıralarında Beyoğlu Defterdar Yokuşu’nda meydana geldi. İddiaya göre, özel bir su firmasına ait olduğu öğrenilen kamyonet yükünü boşaltmak üzere Defterdar Yokuşu’ndan çıkmaya çalıştı. Ancak aşırı yük sebebiyle kamyonet yokuşu çıkmakta zorlandı. Yaşanan akıl almaz olay ise kamyonetin yokuşu çıkmaya çalışmasıyla başladı. Kamyoneti kullanan sürücünün yokuşu çıkmak için ilerlediği esnada aracın şaha kalktığı görüldü. Kamyonete yüklenen suların dorsenin arkasına kaymasıyla aracın ön kısmının şaha kalkması ve yan yatarak devrilmesi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Aracın devrildiğini gören vatandaşlar ise kamyonet içindeki şahısların yardımına koştu. Kamyonet içinde bulunan 2 kişi vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Şahıslarının durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayı hafif sıyrıklarla atlattıkları öğrenildi. Kamyonet içinde bulunan 2 kişi tedbir amaçlı olarak Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
(İHA)