BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.441,23
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

iPhone ve android cep için Twitter'a giriş VPN

Twitter'a akıllı telefonlardan nasıl girilir? Yasak aşmak için VPN yöntemi. iPhone ya da başka akıllı telefon için VPN uygulaması Hotspot Shield kullanabilirsiniz.

Abone ol

Türkiye twitter.com'a giriş yasağı ile özgürlük alanındaki en kötü sınavı veriyor. Bir çok kullanıcı şimdi iPhone gibi akıllı telefonuyla twitter.com'a giriş yolu arıyor.

Peki android uygulamalar ve iPhone için twitter yasağını nasıl delersiniz? iPhone ile twitter'a giriş nasıl yaparsınız? Andoroid telefonlar için yasağı aşma yöntemi nedir?

İşte yasağı aşmanı yolu;

Android telefonlardan twitter'a girmenin yolu VPN uygulamaları. Bu uygulamalardan biri de Hotspot Shield...
hotspot_shield_vpn_iphone.png
HotSpot Shield VPN uygulaması hem iPhone, iPad hem de bilgisayarlarınızda da çalışabiliyor. Biz burada sizlere daha çok iPhone ve iPad üzerinden anlatmaya çalışacağız.Uygulama normalde ücretsiz indiriliyor ancak, normalde bir abonelik bedeli var.

Şu an yıllık 29.95$ gibi bir ücret karşılığında trafik limiti (bandwidth limiti) olmadan kullanabiliyorsunuz, aylık modelleri de mevcut. Ancak aynı zamanda uygulamayı ilk indirdiğinizde 7 gün süreli olarak ücretsiz de deneme olarak kullanabiliyorsunuz ve nasıl çalıştığını anlamanız açısından oldukça faydalı.

Uygulamayı ilk kurduğunuzda VPN’i sürekli aktif etme ya da istediğiniz zaman açma kapama olarak kullanabileceğiniz ayar ile karşılaşıyorsunuz. İstediğiniz zaman açma kapama seçeneğini seçmenizi tavsiye ediyoruz, zaman zaman yerel IP’den de erişim önemli olabiliyor.

Uygulamayı kurarken size sertifikayı onaylatıp ardından kurukumu gerçekleştiriyor ve VPN ile bağlı olduğunuzu gösteren işarette iPhone’unuzun en sütünde VPN yazıyla belirtiliyor. Bu yazıyı gördüğünüzde o an VPN ile bağlısınız demek oluyor.

CEP TELEFONLARI İÇİN TWİTTER YASAK AŞMA PROGRAMLARI

Uygulama 5 farklı cihaza kadar kullanım izni veriyor.
HotSpot Shield VPN uygulamasını indirmek için TIKLA!

Express VPN
+ Artılar: Log tutulmuyor, hızlı bağlantı, 30 gün para iade garantisi
- Eksiler: Çok uygun olmayan ortalama fiyat
Express VPN uygulamasını indirmek için TIKLA!

VyprVPN
+ Artılar: Hızlı, 160-bit ve 256-bit OpenVPN şifreleme (sadece Pro versiyonunda), 7 gün para iade garantisi, Aynı anda 3 farklı cihazdan bağlanma imkanı, P2P desteği
- Eksiler: 90 güne kadar log tutuyor
VyprVPN uygulamasını indirmek için TIKLA!

ibVPN
+ Artılar: Ucuz, log tutmuyor, P2P desteği
- Eksiler: zaman zaman çok yavaş çalışıyor, Aynı anda başka cihaz kullanamıyorsunuz
ibVPN uygulamasını indirmek için TIKLA!

Kovurt VPN
Kovurt VPN uygulamasını indirmek için TIKLA!

Cisco AnyConnect
Cisco AnyConnect uygulamasını indirmek için TIKLA!