BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Twitter'a giriş programları - Hotspod ile IP engelini aş

Twitter'a artık DNS ayarları değişterme ile de girilemiyor. Elbette yasağı aşmanın başka yolu da var. Hotspot Shield programı indirip twitter'a girebilirsiniz.

Abone ol

Mahkeme kararıyla erişime kapatılmasına rağmen hemen herkesin Twitter'a giriş için DNS ayarlarını değiştirme yöntemi bulunmuştu. Bu yöntemle herkes Twitter'a giriş yapmaya devam edince IP bazlı engelleme geldi. Şimdi bir çok kişi twitter'a DNS değiştirme yöntemi ile giremiyor.

Peki twitter'a nasıl girebilirsiniz? Bunun başka yöntemleri de var. Hotspot Shield isimli ücretsiz program ile Twitter'a girmeniz mümkün.

HOTSPOT SHİELD NEDİR? NASIL İNDİRİLİR?

VPN Hotspot Shield'i bilgisayarınıza yüklediğinizde Twitter'a girmeniz mümkün. Hotspot Shield  programı sizi Türkiye'den değil de sanki başka bir ülkeden twitter'a giriş yapıyormuşsunuz gibi gösteriyor. Mesela Fransa'dan bir IP üzerinden sizi gösteriyor. Başka bir anlamıyla sizi maskeliyor. Haliyle IP engellemeyi aşmış oluyor ve Twitter'a girmiş oluyorsunuz.

Google üzerinden arama yaparak bir çok adresten hotspot shield programını ücretsiz olarak indirebilir ve twitter'a böyle bağlanabilirsiniz.

IP bazlı engelleme dediğimiz gibi aşılamayacak bir engel değil. VP servislerini kullanarak aşabilirsiniz. İşte Ip engelini aşma programları;

*Hotspot Shield VPN,
*Onavo,
*TOR
*Zenmate