BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İnsua sahaya çıktı ve golünü attı

Bursaspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Federico İnsua, İnegölsporla yapılan hazırlık maçıyla sahaya çıktı ve gol attı.

Abone ol

Spor Toto Süper Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan Bursaspor, TFF 3. Lig ekiplerinden İnegölspor'un sezon açılışına konuk oldu. Yeşil-beyazlı takım Federico Insua ve Muhammet Demir'in golleriyle 2-0 galip ayrıldı.

İnegöl İlçe Stadı'nda gerçekleşen sezon açılışı İnegölspor Başkanı Yusuf Şen'in konuşmasıyla başladı. Takım ve yeni transferler taraftarlara tek tek tanıtılırken kurban kesiminin ardından iki takım arasında hazırlık maçı düzenlendi.

Maç öncesi ve sonrası her iki takım taraftarları da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a sevgi gösterinde bulundu. Ev sahibi İnegölspor sahaya "Şampiyonumuz Hoş Geldiniz" yazılı pankart ile çıktı.

FEDERICO INSUA İLK KEZ SAHADA

Bursaspor'un Arjantinli tangocusu Federico Insua sakatlığının ardından ilk kez takımıyla birlikte bir maça çıktı.

Tangocunun gösterdiği performans alkış topladı. Bursaspor'un gollerini 36. dakikada Federico Insua ve 38. dakikada Muhammet Demir attı. Bursaspor'un alt yapısına denenmek için çağırılan Fil Dişili Giludas Zünh Aristil ve Uruguaylı Mauricio Garrido ikinci yarıda forma şansı buldu.

"BİZ KENDİ AÇIMIZDAN İSTEDİĞİMİZİ ALDIK"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maç sonrası yaptığı açıklamada, "İnegölspor yeni sezon hayırlı olsun. Bizim için bir fırsat oldu. Hem sakatlık sonrası rehebilitasyon dönemini tamamlayan oyuncuların son durumlarını görmüş olduk. Sakatlıktan çıkan bazı oyuncularımız vardı. Onları görme şansı bulduk. İzleyenlerin keyif aldığı bir maç oldu. Alt yapıdan gelen oyuncuları denedik, gençlere fırsat verdik. Biz kendi açımızdan istediğimizi aldık" dedi.

Arjantinli Insua ve Steniert'in hatırlatılması üzerine Sağlam, "Insua uzun bir sakatlıktan çıktı. Buna rağmen iyi bir performans gösterdi. Steniert ise yetenekli oyuncu" şeklinde konuştu.