BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

GOP Belediyesi'nden kuaförlere iftar

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul Berberler Odası ile Gaziosmanpaşalı berber ve kuaförlere iftar verdi...

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, bugüne kadar yaklaşık 30 bin kişinin ağırlandığı Gönül Sofraları Açık Hava İftarlarının ardından meslek ve sivil toplum kuruluşlarına iftar programları düzenliyor.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Toplumsal dayanışma, birlik ve beraberliğin yaşandığı Ramazan ayı ülkemize refah getirsin’’ dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, Türkiye’de bir ilki başlatarak üç yıl önce düzenlemeye başladığı ve bu yıl da yaklaşık 30 bin kişinin ağırlandığı Gönül Sofraları Açık Hava İftarlarının ardından meslek ve sivil toplum kuruluşlarına iftar programları düzenliyor. Belediye yemekhanesinin dün akşamki ilk konukları İstanbul Berberler Odası, Gaziosmanpaşalı berber ve kuaförler oldu. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve yardımcıların da hazır bulunduğu iftar programında konuşan Dr. Erhan Erol, “Allah’ın rahmet ve bağış kapılarının açıldığı bu ayda sosyal hayatta huzur ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşanması hepimizin en büyük dileğini oluşturuyor. Ramazan ayının nefsimiz, ailemiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’’ dedi.

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz de, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçedeki berber esnafının sorunlarına gösterdiği ilgiye teşekkür etti ve Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’a bir plaket verdi.