BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,62
HABER /  MEDYA

İçerde dizi 2.bölüm fragmanı son sahneye dikkat

İçerde son bölüm nefes kesti içerde son bölüm izleyin. Peki Show TV de yayınlanan İçerde dizisinin 2. bölümünde neler olacak? İçerde 2. bölüm 1. ve 2. fragmanı internethaber'de

Abone ol

İçerde dizisi ilk bölümüyle Show TV ekranında yayınlandı. İçerde dizisi son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. 26 Eylül 2016 Pazartesi İçerde 2. bölümde neler olacak?

SHOW TV'nin yeni dizisi İçerde ilk bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Pazartesi akşamları yayınlanacak olan İçerde dizisinin 2. bölüm fragmanı da dizinin hemen ardından yayınlandı. 26 Eylül'de yayınlanacak olan 2 bölümde neler olacak? Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor gibi ünlü isimlerin yer aldığı İçerde dizisi ile ilgili merak edilenler haberimizde.

İÇERDE DİZİSİ 1.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

İçerde”nin ilk bölümünde; Polis Akademisi’nin birincisi Sarp Yılmaz, mezuniyetine bir hafta kala babasının karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Hiç yapmaması gereken bir şey yapar ve hayatı alt üst olur. Akademi’den mezun olan Komiser MertKaradağ ise, Organize Şube’de görevine başlar ve karşısında düşman olarak dönem arkadaşı Sarp Yılmaz’ı bulur.

Çağatal Ulusoy ve Aras Bulut İynemli, İçerde dizinde başrolleri paylaşıyor.

BABASININ KARANLIK GEÇMİŞYLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALDI

“İçerde”nin ilk bölümünde; Polis Akademisi’nin birincisi Sarp Yılmaz, mezuniyetine bir hafta kala babasının karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Hiç yapmaması gereken bir şey yapar ve hayatı alt üst olur. Akademi’den mezun olan Komiser Mert Karadağ ise, Organize Şube’de görevine başlar ve karşısında düşman olarak dönem arkadaşı Sarp Yılmaz’ı bulur.

İÇERDE DİZİSİ 2. BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE DİZİNİN KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.