BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,78
ALTIN 2.428,06
HABER /  EKONOMİ

Dürüm dönerle fotoğrafını çek Kıbrıs tatili kazan

Döner dürümle fotoğraf çekip sosyal medyadan paylaşan bir kişi, arkadaşıyla birlikte 2 gecelik Kıbrıs tatili kazanacak!

Abone ol

Türkiye’nin en sıradışı döner markası KasapDöner’den sosyal medya tutkunlarını heyecanlandıracak müthiş bir yarışma geliyor!

Döner dürümle fotoğraf çekip paylaşan bir kişi, arkadaşıyla birlikte 2 gecelik Kıbrıs tatili kazanacak!

“Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geliyoruz” sloganı ve sıradışı reklamlarıyla yeme-içme sektöründe Türkiye’nin geleneksel yiyeceği dönerle kendine haklı bir yer edinen KasapDöner, şimdi de sosyal medya tutkunlarını heyecanlandıracak bir yarışmayla gündeme geliyor.

“#DÜRÜMVEBEN” ETİKETİYLE PAYLAŞ, HEDİYELERİ KAP!

Yarışma kapsamında KasapDöner severler, dürüm dönerle şubelerde ya da dışarıda çekeceği ilginç bir fotoğrafı, “#DürümveBen” etiketiyle Instagram, Facebook, Twitter mecralarından birinde paylaşacak. Yapılan oylama sonucu birinci seçilen fotoğrafın sahibi, istediği bir kişiyle birlikte iki gece üç gün Kıbrıs tatili kazanacak. Ayrıca yine oylama sonucu ilk 10’a girenlere de sürpriz hediyeler var!

SON KATILIM 3 EKİM’DE

Kampanya için son katılım tarihi 03 Ekim 2016 TSİ 23.59 olarak belirlenirken, kazanan isimler ise 10 Ekim 2016 TSİ 00.01’de KasapDöner’in Facebook sayfasında duyurulacak. Kıbrıs’a gidiş-dönüş uçak biletleri de KasapDöner tarafından karşılanacak. Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi ise yine KasapDöner’in Facebook sayfasından edinilebiliyor.