BIST 9.882
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.463,03
HABER /  GÜNCEL

İbo canlı yayında fetva verdi!

İbo, reytiglere çattı! İbo'nun kul hakkı dediği reytinglerle ilgili bir de fetva verdi. İşte İbo'nun o canlı yayın fetvası;

Abone ol

İNTERNETHABER

İbrahim Tatlıses, ATV'de reyting sistemine çattı! RTÜK ve TRT ile AGB'nin işin üstünde olduğunu söyleyen Tatlıses, reytingle oynayanlar için bir de fetva verdi.

İbrahim Tatlıses,  ATV'de yayınlanan "İbo Show Muhabbet"te AGB'ye çattı. Bundan iki yıl önce reytinglerle oynandığını açık açık söylediğini; ancak o dönemde kimsenin kendisine inanmadığını söyleyen Tatlıses, "Ama benim söylediğim çıktı, sahtekarlar ortaya çıktı. O sahtekarlara kimse televizyonlarda iş vermedi" dedi.

Ekrandaki bir çok dizinin AGB'nin kurbanı olduğunu ve yüzlerce kişinin ekmeğiyle oynandığını söyleyen Tatlıses, reytinglerle oynamanın "kul hakkına" girdiğini söyleyerek, "Burada mühim olan sahtekarları ortaya çıkarmak. Ondan kötü bir şey yok, kul hakkı yemek. Allah'ın huzuruna öyle gidecekler. Direkt cehennemlikle, direkt!

Bu sefer herkesin canı yandı!

Şimdi yine, ben söyledikten sonra bazı insanlar atağa kalktılar. Benim haklı olduğumu görmüşler. Bundan sonra artık 35. olurum. Benim kanalımda sonuç beklemiyor, onlar da artık beklemiyorlar. Bu sefer çok can yandı. Her dizide, bakın şu anda bana göre reytinglerde hiçbir şey doğru değil. Hiçbir şey dogru değil, birinci olan da sonuncu olanda bu sonuca göre bir değerlendirme yapmasın. Herkes bu işin peşinde RTÜK'te peşinde TRT'de peşinde AGB'de işin peşinde benim dediğim yine çıkacaktır" dedi.