BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.412,04
HABER /  GÜNCEL

Kanalizasyon bina çökertti

Fakültesi İsabeyli Yerleşkesi'nde kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçükte 3 işçi yaralandı.

Abone ol Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsabeyli Yerleşkesi'nde kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçükte 3 işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, yerleşkedeki kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi.

Olayda, Esat Aktaş (46), Ebubekir Uras (24) ve Musa Atayan (45) isimli işciler göçük altında kaldı. Göçük altından çıkarılan işçiler hastaneye kaldırıldı. İşçilerin hayati tehlikelerinin olmadığı kaydedildi.

Göçük olayının çok abartıldığını söyleyen Şantiye Şefi Serdar Özmen, "Ağustos ayından beri kampusta çalışıyoruz. Talihsiz bir kaza oldu, işçilerin dikkatsizliğinden kaynaklandığını tahmin ediyoruz, işçilerimizin hayati tehlikesi yoktur." dedi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Nazilli Merkez'de 1993 yılında yapılan protokol sonrasında İsabeyli beldesinde üniversite binalarının bir bölümünün tamamlanmasının ardından bu yıl 3 bine yakın öğrenci ve öğretim görevlileri ile İsabeyli'ye taşınmıştı. Yetkililer, İsabeyli Yerleşkesi'nin ihtiyaca cevap veremeyeceğini söylemelerine rağmen üniversitenin büyük bir bölümü 1 ay önce İsabeyli'ye taşınmıştı.