BIST 9.898
DOLAR 32,59
EURO 35,04
ALTIN 2.458,38
HABER /  GÜNCEL

Hürriyet'in 'Karargah rahatsız' manşetine soruşturma!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Hürriyet Gazetesi'nin 'Karargah Rahatsız' manşeti için soruşturma başlatıldı.

Abone ol

Hürriyet Gazetesi'nin 'Karargah Rahatsız' manşeti için soruşturma başlatıldı.

Hürriyet gazetesinin, büyük tepkilere neden olan Cumartesi günkü manşeti, “Karargah rahatsız” için Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

'KARARGAH RAHATSIZ' HABERİNİN İÇERİĞİNDE NELER VARDI?

Hürriyet’in ‘Yedi eleştiriye yedi yanıt’ başlığıyla manşetten duyurduğu haber, iç sayfada ‘Karargah rahatsız’ başlığıyla sunulmuştu.

Akar’ın merkezinde olduğu yedi konu olduğu vurgulanan haberde, Akar'a yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nde rahatsızlık oluştuğu ifade edilmişti.

Haberde, ‘karargah kaynakları’nın, askere başörtüsü serbestisi getirilmesi ve Akar’ın ‘iktidara yakın görünmesi' iddiası dahil yedi konuya yönelik iddiaya yer verilmişti.

BAŞBAKAN TEPKİ GÖSTERDİ: BİZE SÖKMEZ!

Başbakan Binali Yıldırım dün Kahramankazan'da düzenlediği mitingde   "Manşetlerle hükümetlere ayar verirlerdi. AK Parti geldi manşetlerle hükümet kurmak tarih oldu. "Karargah rahatsız" Bu manşetleri hatırlıyorsunuz değil mi? 28 Şubat'ı başlatmak için büyük denen gazeteler halkın seçtiği iktidarı alaşağı etmek için her türlü tezgahı kurdular. Bakıyorum şimdi benzer şeyler yapmaya çalışıyorlar. Manşet atarak hükümete ayar vermeye çalışıyorlar. Bu algı operasyonları bize sökmez." sözleriyle tepki göstermişti.

tsk