BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

'Hülooog' şimdi telefonlarda!

İnternette en çok izlenen, en popüler videolardan onlarca "fenomen" replik iPhone ve Android telefon kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Abone ol

İnternet kullanıcılarının dilinden düşmeyen, fenomen replikler yeni bir uygulama ile akıllı telefon kullanıcıları ile buluşuyor. “artiz ne arar li pazarda”, "okuyom ben ya", "oğlum bak git", "beyin bedava", “hülooog” gibi efsaneleşmiş toplam 36 internet fenomeni, ilk defa Fenomen Replikler uygulamasında topluca bir araya geliyor. Kullanıcılar bu ünlü sözleri hatırlayarak gülmek ve arkadaşlarına eğlenceli biçimde cevap vermek için kullanıyor. Uygulama iPhone, iPad ve Android cihazlar için indirilebilir.

YORUMLARA GÖRE YENİ REPLİKLER

Apple Application Store’den indirilebilecek uygulamaya kullanıcıların yaptığı yorum ve istekler doğrultusunda farklı repliklerin eklenebileceği de belirtiliyor. Şu an uygulama merkezinde en çok indirilenler listesinde ilk beşte yer alan uygulamaya İos cihazlardan https://itunes.apple.com/us/app/fenomen-replikler/id668519188?mt=8 ve android cihazlardan /store/apps/detailsid=com.balyazilim.fenomenreplikler linklerinden ulaşılabilinir.