BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.439,59
HABER /  DÜNYA

Hırsızlık yapıp kadınlara harcadı

Adana’da otomobilden 2 diz üstü bilgisayar çaldıktan sonra polis tarafından yakalanan zanlının hırsızlıktan kazandığı paraları kadınlarla ye...

Abone ol

Adana’da otomobilden 2 diz üstü bilgisayar çaldıktan sonra polis tarafından yakalanan zanlının hırsızlıktan kazandığı paraları kadınlarla yediği ortaya çıktı. Zanlının polise yakalanınca "Zengin olmak, güzel yaşamak benim de hakkım benim işim hırsızlık" dediği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Mesut I. (23) isimli hırsızlıktan 68 suç kaydı bulunan zanlı Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde Duygu Mantı otomobilini park ettikten sonra uzaktan kumanda ile kilitlerken otomobilin arka kapısından tutarak açık kalmasına sağladı. Otomobilin sahibi gittikten sonra ise otomobilde bulunan iki diz üstü bilgisayarı alarak kaçtı. Mantı otomobiline geldiğinde diz üstü bilgisayarlarının olmadığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis güvenlik kameralarından hırsızlığı Mesut I.’nın yaptığını belirledi. Yapılan operasyonda Mesut I. Yeşilyuva Mahallesi’nde bulanarak kovalamaca sonrası yakalandı. Zanlının üzerinde 7 bin lira değerinde çalıntı para çıktı.
Emniyete getirilerek sorgulanan zanlının, "Zengin olmak, güzel yaşamak benim de hakkım benim işim hırsızlık bu paraları oradan kazandım. Ama hırsızlığı Adana’da yapmadım" dediği öğrenildi.
Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)