BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.445,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hedef 100 bin metrekare asfalt

Aydınlı, "Hedefimiz kendi tesisimizde ürettiğimiz asfaltla 100 bin metrekare genişliğindeki yol ağını asfaltlamak" dedi.

Abone ol

Merzifon Belediyesi, yaklaşık bir ay önce açılışı yapılan ve ilçenin gelecek 50 yılına hitap edecek boyutta olan tesisin asfalt plentinde ürettiği asfalt ile kentin tüm cadde ve sokaklarını asfaltlamayı planlıyor.

2010 yılı asfalt sezonunda uyguladıkları çalışmalar hakkında bilgi veren ve çalışmaları belli bir plan dahilinde yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Kadri Aydınlı, "Kentimizde bir taraftan satıh asfalt, bir taraftan sıcak asfalt, bir taraftan da parke taş döşemesi devam ediyor. Sezonu sıkı bir
çalışma ile tamamlamak için ekiplerimiz tüm kuvvetleriyle çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

İlçede doğalgaz ve altyapı çalışmaları esnasında deforme olan yolların asfaltlanmasına önem verdiklerini belirten Başkan Aydınlı, "Çeşitli altyapı hizmetlerinden dolayı kazılmış ve daha sonradan doldurulmuş yollarda gerekli oturmanın gerçekleşebilmesi için üzerinden mutlaka bir yıl geçmesi ve bu aşamadan sonra asfaltlanması gerekmekte. Bizler de bu durumu göz önünde bulundurarak belli bir plan dahilinde altyapısı tamamlanmış, üzerinden de bir yıl geçmiş tüm yollarımızsa sıcak asfalt yapacağız. Bir ekip Mahsen Mahallesi'nde, bir ekip de Abide Hatun Mahallesi'nde yollara parke taş döşüyor. Tamiratlar dahil toplam 20 bin metrekare alana parke taş döşenecek" şeklinde konuştu.