BIST 9.149
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  MEDYA

Hayrünnisa Gül'den Emine Erdoğan'a da tepki

Hayrünnisa Gül'ün isim vermeden Emine Erdoğan'a da sert mesajlar gönderdiği ortaya çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün Çankaya Köşkü'nde eşine saygısızlık yapıldığını belirterek, "Abdullah Bey, ben üzülmeyeyim diye interneti kapatıyordu, gazeteleri, basın bültenlerini önümden alıyordu ama neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Abdullah Bey kibarlığından söyleyemiyor" demişti.


Hayrünnisa Gül'ün tepkisinden Yeni Şafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi ve ATV Temsilcisi Mehmet Akarca'nın yanı sıra Emine Erdoğan'nın da nasibini aldığı ortaya çıktı.

BU SÖZLER EMİNE ERDOĞAN'A MI?


Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, bugünkü yazısında Hayrünnisa Gül’ün "Eğer buraya (Köşk) zarar verecek davranışları olursa karşılarında beni bulurlar" dediğini açıkladı. Kulislerde, Hayrünnisa Gül'ün dekore ettiği Çankaya Köşkü'nü Emine Erdoğan'ın 'kasvetli' bulduğu idida edilmişti.

Muharrem Sarıkaya'nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

AİLECE KIRGINLAR

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün önceki akşam verdiği son resepsiyonun özeti, “Ailece kırgınlar” şeklinde anlatılabilir.

Kırgın oldukları da, bugüne kadar bir zamanlar birlikte hareket ettikleri yol arkadaşları.

Bu kırgınlığın öyle kolay geçmeyeceğini de Hayrünnisa Gül’ün “Bizim camia” diye nitelediği kesime yolladığı mesajlarda bulmak olası.

KÖŞK'E ZARAR VERECEK OLURLARSA 

Özellikle de “Şimdi ben de susuyorum, ben de susmayacağım, asıl intifadayı ben başlatacağım” ve “Daha bugün 7 tablo astım; eğer buraya (Köşk) zarar verecek davranışları olursa karşılarında beni bulurlar” diye başlayıp gerisini getirdiği cümleleri.