BIST 9.911
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.444,68
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu son uyarı geldi bu saate dikkat!

İSTANBUL ve Ankara hava durumu için kritik saat verildi meteoroloji uyardı. Dün başlayan sağanak yağışlar özellikle İstanbul'da öğleden sonra etkisini arttıracak. Peki Kocaeli, Düzce, Tekirdağ, Sakarya hava durumu nasıl olacak?

Abone ol

Hava durumu İstanbul ve Ankara son raporları meteoroloji açıkladı. Dünden beri etkili olan şağanak yağışlar bugün de etkisini yer yer arttırarak devam edecek. Öğleden sonra özelllikle İstanbul'da yağmur şiddetini arttıracak. Akşam saatlerinde iyice etkisini azaltan yağışlarla birlikte sıcaklık değerleri de birkaç derece artacak.

Hava sıcaklıklarının ise kuzeydoğu kesimlerde 4 ila 7 derece azalacağı, Marmara'da 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Peki Ankara, Kocaeli, Bolu, Düzce, Sakarya, Tekirdağ ve Samsun'da hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU SON TAHMİNLER

İSTANBUL hava durumu için meteoroloji son tahminleri açıkladı. Gelen son raporlara göre İstanbul'da öğleden sonra sağanak yağış şiddetini arttıracak. Sıcalıklar değerleri yarından itibaren birkaç derece artacak.

İstanbul'da 5 günlük hava raporu...

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu çevreleri, Samsun'un doğu ilçeleri ile Kocaeli, Sakarya ve İstanbul'un kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.