BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25
HABER /  GÜNCEL

Antalya Adliyesi'nde bomba ihbarı ilk görüntüler

ANTALYA Adliyesi'nden gelen son dakika haberler gözlerin bu ile dönmesine sebep oldu. Adliye binasanı bomba ihbarı yapıldı bütün bina boşaltıldı işte ilk gelen bilgiler ve görüntüler.

Abone ol

Antalya Adliyesi'nde bugün bomba paniği yaşandı. Binada yapılan aramalar sonucunda herhangi bir tehlike unsuruna rastlanmadı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Antalya Adliyesi'nin bomba ihbarı nedeniyle tedbir amaçlı boşaltıldığını söyledi.

Mailin isimsiz bir adresten yapıldığını söyleyen Başsavcı Solmaz, mailin nereden ve kim tarafından yapıldığının da araştırılmaya başlanıldığını sözlerine ekledi.

Polis adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yerine bomba imha uzmanları ve özel harekat polisleri sevk edildi. Mahkumların adliyeye gelişi de iptal edildi.

BAŞSAVCIDAN AÇIKLAMA

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Antalya Adliyesinin bomba ihbarı nedeniyle tedbir amaçlı boşaltıldığını söyledi.

Başsavcısı Solmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adliye binasına bomba konulduğu yönünde bir ihbar olduğunu ifade ederek, "Canlı bomba iddiaları gerçeğe aykırıdır. Sadece emniyete yapılan bomba konulduğu yönünde bir ihbar sonucunda tedbir amaçlı Adliye boşaltılmıştır." dedi.

FETÖ DAVASINI SABOTE ETMEK İÇİN Mİ?

Bu arada, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin, bomba ihbarının bugün 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek FETÖ/PDY'nin usulsüz dinleme davasının duruşmasını sabote etmek amacıyla yapılmış olabileceği ihtimaline ilişkin araştırma başlattığı öğrenildi.

DHA ''CANLI BOMBA İHBARI'' DEDİ

Doğan Haber Ajansı (DHA) ise geçtiği haberde ihbarın canlı bomba ihbarı olduğunu duyurmuştu.

BOMBA EMARESİNE RASTLANMADI

Yetkililer, herhangi bir bomba emaresine rastlanılmadığını, kontrollerin ardından adliye personelinin görevlerinin başına döndüğünü bildirdi.