BIST 10.026
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.432,35
HABER /  GÜNCEL

Asla Vazgeçmem final bölümü bugün işte son fragmanı!

Asla Vazgeçmem final bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen disi Asla Vazgeçmem final bölümü özeti ve fragmanı internethaber.com'da.

Abone ol

Asla Vazgeçmem final bölümü ile bugün ekranlara veda edecek. Asla Vazgeçmem final bölümünde neler yaşanacak? Asla Vazgeçmem final bölümü detayları ve yeni bölüm fragmanı haberimizde...

ASLA VAZGEÇMEM FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Asla Vazgeçmem final için geri sayıma başladı. Perşembe akşamı veda edecek olan Asla Vazgeçmem'de silahlar ortaya çıkıyor. Yiğit, Nur için hayatını tehlikeye atacak..

Asla Vazgeçmem büyük finali ile 6 Ekim Perşembe Show TV'de..


Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Asla Vazgeçmem’de başrolleri, Tolgahan Sayışman (Yiğit) ve Amine Gülşe (Nur) paylaşıyor. dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir (İclal), Taner Rumeli (Fatih), Ayşegül Günay (Aytül), Tugay Mercan (Cahit), Yonca Cevher (Nazan), Tuğçe Kumral (Elmas), Ümit Yesin (Tayyar), Gözde Mutluer (Yağmur) , Yağızkan dikmen (Emin), Ege Kökenli (Yaren) Poyraz Bayramoğlu (Mert), Hakan Dinçkol (Fırat) ve Ferda İşil (Dudu ) rol alıyor.

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM ÖZETİ

 Aradan 3 ay geçmiştir. Nur demir parmaklıklar ardında Yiğit’in geleceği günü beklerken, Yiğit; yürüyemeyen oğlu Mert’i İclal ile birlikte fizik tedaviye götürmektedir. Nur’un tüm kalbiyle yanında olan Fatih artık duygularını saklamak istemez. 

Gerekirse Yiğit’i karşısına almaya hazırdır. İclal ve Aytül yaşananları kabullenememiş, yürekleri soğumamıştır. Aytül, Nur’u hapishaneden sağ çıkartmamayı kafasına koymuştur. Herkes ‘adalet’ gününü beklemektedir. Hak yerini elbet bulacaktır. Diğer yandan doğum yaparken ölümden dönen Elmas ,bebeğiyle hala hastanededir. 

Cahit ve Nazan planlarını yapmış, Aslan bebeğin küvezden çıkacağı günü beklemektedir. Nazan, Cahit ve Aslan bebek Elmas’dan uzakta yeni hayatlarına başlayacaktır. Emin ve Yaren aşkı devam ederken aylar sonra karşılaşan Yağmur ve Emin birbirlerini unutabilmiş midir? Nur, Aytül’ün ölüm tuzağından kurtulup tahliye olabilecek midir? Yiğit Nur’u affedebilecek midir?

ASLA VAZGEÇMEM KONUSU VE OYUNCULARI

Babasını kaybeden Nur iyi bir iş bulabilmek için Adana'dan İstanbul'a gelir. Burada hayatının aşkı olacak olan Yiğit Kozan ile karşılaşır ve hayatı ondan sonra değişir.

Tolgahan Sayışman
Yiğit Kozan
Yiğit, her kadının hayalindeki bir erkeğin duygularına sahip olurken hem romantik, esprili ve bir o kadar da güçlü biridir. Hayatı boyunca gerçek aşktan ümidi kestikten sonra, hiçbir beklentisi olmadığında karşısına dünyanın en güzel şeyi çıktığında yıldırım aşkına tutulmuştur.

Amine Gülşe
Nur Kozan
Nur, biraz duygusal bir insan olmasından ötürü de zor bir kişiliğe sahiptir. Ailesi hariç, çevresindeki insanlara pek güvenmeyen ve muhatap olmayan tiplerdendir. Tamamıyla bir aile bağımlısı ve erkeklerle olan ilişkisinde ise hep zararlı taraf olduğundan dolayı artık başkasıyla olma düşüncesi bile midesini bulandırıyordu. Yalnız ta ki Yiğit'i gördükten sonra bu fikirleri her ne kadar değişse de yine de aynı yaşadığı olaylar ve travmalar aklına geldiğinde maalesef ki ondan uzaklaşacaktır.