BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,96
ALTIN 2.448,97
HABER /  GÜNCEL

Hava cayır cayır yakacak

Hava bugün birçok bölgede serin. Ancak siz buna aldanmayın. Çünkü haftaya sıcaklık her bölgede artacak. Cayır cayır yakacak.

Abone ol

Türkiye'de sıcaklık önümüzdeki hafta daha yüksek değerlere çıkacak, bugün ise Akdeniz ve Marmara’nın batısı yaz yağmurları ile biraz serinliyor.

Türkiye'nin büyük kent merkezinin hava koşulları şöyle: İstanbul'da rüzgar karayele döndü, bugün hava daha bulutlu, kısa süreli yağmur var, sıcaklık salı 34 dereceye çıkacak. Ankara yağmurlu, bugün İzmir'in kuzeyi de bulutlanıyor, başta Bergama olmak üzere yağmur görülebilir. Adana sağanak yağmurun etkisiyle serinliyor.
  • Marmara’da bugün Trakya, Çanakkale, Balıkesir'de sağanak yağmur var, hava bir çok kentte kapalı. Yarın, Marmara güneşli ve daha sıcak geçecek bir haftaya başlıyor
  • İç  Anadolu'da Konya, Niğde, Kayseri arasında ve Ankara çevrelerinde yağmur var. Önümüzdeki hafta ise sıcaklıkta yaşanacak hızlı artışa karşı dikkat, sıcaklık gölgede 35 dereceye çıkacak. 
  • Ege’nin kuzeyi de bulutlanıyor, Manisa'da ve İzmir’in kuzeyinde yağmur olabilir. Serinlik veren rüzgarlar bugün de sert ama yeni haftada hafif esecek, sıcaklıkta da hızlı artış yaşanacağından özellikle salıdan sonra sıcak çarpmalarına karşı  yaşlı ve çocuklar dikatli olmalı. 
  • Akdeniz yaz yağmurları ile az da olsa serinliyor, bugün de sağanak yağmur var, güneydoğu güneşli, Gaziantepte yağmur olabilir, Şanlıurfada çöl tozları artıyor.  
  • Doğu Anadolu’da hava az bulutlu, karsta yağmur var. Sertleşen rüzgarlar serinlik veriyor. Bugün Erzurum 23, Malatya 32 derece.  
  • Karadeniz'de Temmuz’la birlikte yağışlar azaldı, sadece Bolu, Kastamonu arasında görülüyor, önümüzdeki hafta da önemli bir yağış yok, sıcaklık artacak. (ntvmsnbc)

İŞTE 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU

PAZARTESİ

SALI

ÇARŞAMBA

PERŞEMBE

CUMA