BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.414,82
HABER /  SPOR

Fenerbahçenin yedek transferi

Fenerbahçe Poulsen'i almak istiyor ama bir türlü anlaşma sağlanmıyor. Onun yerine ise yedekte tuttukları bir isim var.

Abone ol

Josico ve Maldonado ile yollarını ayırdıktan sonra Juventus’ta forma giyen Poulsen’i renklerine bağlamak için düğmeye basan, ancak Danimarkalı yıldızla bir türlü anlaşma sağlayamayan Fenerbahçe’nin, Real Betis’li Achille Emana’yı yedekte tuttuğu ortaya çıktı.

İspanyol basınına konuşan Emana ve menajeri, kısa süre önce sarı-lacivertli kulüpten teklif aldıklarını ifade etti. Orta sahada görev yapan Kamerunlu futbolcunun menajeri Sebastien Thierry, Fenerbahçe’nin, Juventus’lu Poulsen’den vazgeçmesi halinde Emana’yı transfer edeceğini bildirdi.

Real Betis’in İspanya’da küme düşmesi yüzünden Emana’nın, Fenerbahçe’ye sıcak baktığını kaydeden Thierry iki kulübün anlaşması durumunda geçen sezon oynadığı futbolla İspanya’da alkış toplayan Kamerunlu oyuncunun hemen İstanbul’a geleceğini dile getirdi.

İspanyol ABC gazetesi, Paris Saint Germain ve altyapısından yetiştiği Valencia’nın da siyahi oyuncuyu transfer etmek istediklerini, ancak bu kulüplerin Fenerbahçe’nin ödeyeceği rakama çıkmalarının çok zor olduğunu yazdı. Haberde Emana için 15 milyon euro bonservis isteyen Real Betis’in, 10 milyon euroya düşebileceği de vurgulandı.

Bu arada İtalyan basını, Poulsen’in, Juventus tarafından satış listesine koyulacağını iddia ederken, Danimarkalı futbolcunun menajeri, siyah-beyazlı kulüpten ayrılmayacaklarını bildirdi.

Emana kimdir?
Yaşı: 27 (05.06.1982)
Kulübü: Real Betis
Ülkesi: Kamerun
Boyu: 1.80
Sezon Kulübü Maç Gol
2001/08 Toulouse 226 28
2008/09 R.Betis 35 11