BIST 9.916
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.430,92
HABER /  MAGAZİN

Memati eve gidince çok şükür ölmedim diyor

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde 'Memati'yi oynayan Gürkan Uygun, çekimler sırasında yaşanan kazaları anlattı.

Abone ol

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde 'Memati'yi oynayan Gürkan Uygun, çekimler sırasında yaşanan kazaları Saba Tümer'e anlattı.

Televizyongazetesi.com'un haberine göre Uygun, Nizamettin'i canlandıran Adnan Biricik'le kavga sahnesi çekilirken, yanlışlıkla Biricik'in burnuna sert bir yumruk attığını belirterek, "Çok acıttım. Ama dengesiz bir andı. Buradan bir kez daha kendisinden özür diliyorum" dedi. Uygun, bir bölümde de kulübesinde eroin üreten birine yaptıkları baskın sırasında yaşanan tehlikeyi de şöyle anlattı: "Baskın sırasında araba biraz fazla gitti. Adam içeride, masaların altında kaldı. Allah'tan masa varmış yoksa araba üstüne çıkacaktı. Büyük bir tehlike yaşanmıştı."

YARINA ALLAH KERİM!

Bugüne kadar kötü sonuçlanan bir olay yaşanmadığını da vurgulayan Uygun, "Bu kadar patlamanın çatlamanın içinde Allah koruyor. Her gün, yaşıyoruz diye dua ediyoruz" dedi. Uygun, dizi çekimleri bittikten sonra evine gittiğinde de bir yıllık eşi Şebnem Uygun'a "Geldim hayatım, çok şükür bugün de hayattayım. Yarına Allah kerim' diye espri yaptığını söyledi.