BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.426,36
HABER /  GÜNCEL

Aynı gün hem baba hem dede oldu

Belediyede çalışan adama yetiş karın doğuma giriyor diye haber verdiler. Ama onun ikinci bir süpriz daha bekliyordu.

Abone ol

Konya'nın Merkez Meram İlçe Belediyesi'nde çalışan Hasan Hüseyin Karahüyük, Türkiye'de nadir rastlanan bir olayın kahramanı oldu. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Bakımevi'nde hem eşi hem de kızı aynı gün doğum yapınca, hem baba olmanın hem de ilk kez dede olmanın mutluluğunu bir arada yaşadı.

Doğum sancıları aynı anda tutan anne Hasibe Karahüyük ile kızı Zeynep Şen acil olarak Konya Çocuk Doğum Hastanesi'ne kaldırıldı. Yarım saat arayla doğumları gerçekleştirilen Hasibe Karahüyük bir oğlan, kızı Zeynep Şen de bir kız bebek dünyaya geldi. Haberi alan baba Hasan Hüseyin Karahüyük, ilk kez dede ve aynı zamanda yeniden baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Kızına İremsu torununa da Muammer Arda isimlerini veren Karahüyük, "Bu doğum bizim için bir sürpriz oldu. Allah çocuğu olmayanlara da bu mutluluğu yaşatmasını isteriz" dedi.Zeynep Şen'in askerlik görevini yapan eşi Mahmut Şen de, birliğinde kendisine telefonla gelen haberde baba olduğunu öğrendi. Şen'in baldızı da kızıyla birlikte aynı gün dünyaya gelmiş oldu.