BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.441,11
HABER /  MAGAZİN

Hadise frikik dinlemedi

Hadise Zonguldak'ta konsere çıktı. İlk canlı performansıydı... Ama giydiği mini elbiseler yüzünden frikik vermekten kurtulamadı. İşte o anlar...

Abone ol

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde konser veren Hadise, ilk canlı sahne performansındaki şovu ile yaklaşık 10 bin kişiyi coştururken, giydiği süper mini elbiseleriyle frikik vermekten kurtulamadı.

Michael Jackson'un, dünyadaki binlerce sanatçı ile birlikte kendisini de etkileyen bir isim olduğunu belirten Hadise, ölümünün büyük kayıp olduğunu söylerken, dans ekibi Jackson için hazırladıkları bir gösteriyi sundu.

BELEDİYE BAŞKANI İLE ÇİFTETELLİ

Konserin sonunda Hadise ile birlikte çiftetelli oynayan Ereğli Belediye Başkanı CHP'li Halil Posbıyık ise, Jackson'un 2010 yılında konser vermek için Ereğli'ye gelmek için söz verdiğini, ancak bunun kısmet olmadığını söyledi.

Konserlerinde canlı okumadığı için eleştirilere neden olan Hadise, ilk canlı sahne performansını gerçekleştirdi. Eurovision'un ardından da ilk büyük sahnesine çıkan Hadise, konser öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

İLK KEZ CANLI PERFORMANS

Her genç kız gibi giyinmeyi, alışveriş yapmayı çok sevdiğini belirten Hadise, değişik şeyleri denemeyi çok sevdiğini söyledi. İlk kez bir canlı performans gerçekleştireceğinin hatırlatılması üzerine Hadise, "Evet, canlı orkestramızla ilk kez olacak. Çok mutlu, çok heyecanlıyım. Çok çalıştık, inşallah herkes beğenir. Zaten ben hiç playbek okumadım. Hep canlı okudum. Sadece şarkılar teypten geliyordu o kadar. Bunu çok sanatçı yapıyor. Dünya çapında ünlü olan sanatçılar da yapıyor bunu. Hiç öyle bir fırsatımız olmadı yoğunluktan dolayı. Şimdi kapandım, saklandım, kaçtım ve hazırlandım, her şeye hazırım" dedi.

Rahatsızlığından dolayı bir kaç konserini iptal ettiğini hatırlatan Hadise, "Şimdi çok iyiyim. Her insan gibi ben de biraz kendime vakit ayırdım. Kendime geldim, sporumu yaptım, sağlıklı yemeklere döndüm, çok iyiyim, çok huzurluyum" dedi. Kitap okumayı çok sevdiğini belirten Hadise, gece gezmelerini sevmediğini, sadece işiyle insanların karşısına çıkmak istediğini söyledi.

FRİKİK VERMEKTEN KURTULAMADI

Siyah mini bir elbise ile sahneye çıkan Hadise, şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. 3 şarkı okuduktan sonra elbisesini değiştiren ve yine başka bir mini elbise ile sahneye çıkan Hadise, frikik vermekten kurtulamadı. Dansları ve şarkılarıyla alanı dolduran kalabalığı coşturan Hadise, yeni evlenenlerin ellerini kaldırmasını isteyerek, "Allah hepinizi mutlu etsin. İnşallah bir gün benim de başıma gelir" dedi.

ALBÜMÜNÜN ADI: KAHRAMAN

Yeni bir albüm çıkardığını ve isminin "Kahraman" olduğunu söyleyen Hadise, "Neden kahraman? Çünkü beni seven, beni koruyan, beni nerede olsa destekleyen bir kaç kahramanım var. Eminim hepinizin de vardır böyle kahramanları. Bana da öyle kahramanlar lazım. Bazen buluyoruz, bazen de kaybediyoruz. Bu albüm benim için çok önemli. Bu sene neler yaşadıysam, bütün yaşadıklarımı albüme koyduk. Çok güzel bir sene yaşadım. Beni hep güldürdünüz, desteklediniz, teşekkür ederim" diye konuştu.

İŞTE HADİSE'NİN FRİKİK VERDİĞİ KONSERDEN GÖRÜNTÜLER... DİĞER SAYFADA...

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]