BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

TEMAnın Dedesi çileden çıktı

Hayrettin Karaca hacca gitmiş, sonra da değişmiş. Karaca'ya göre halk, Bush'un bilmem neyini öpmüş!

Abone ol

İNTERNETHABER

TEMA Başkanı Hayrettin Karaca bir açıldı pir açıldı! İhtiyar olmasına rağmen çapkınlık yapabileceğini söyleyen Karaca, üstü kapalı da olsa AK Parti'ye de ağır sözler etti. Karaca, "AB için yalamadık yer bırakmadık" dedi.

Hayrettin Karaca, Okan Bayülgen'in NTV'de yayınlanan programına katıldı. Hacca gittiğini söyleyen sonrasında da büyük değişim yaşadığını anlatan Karaca, uslanmaz bir çapkın olduğunu da itiraf etti. İşte Hayrettin Dede'nin birbirinden ilginç sözleri; 

Hayrettin Karaca: Mezun TEMA'lar geliyor. Onlar birgün iktidara gelecekler. Öyle bir parti kuracağız ki hiçbir siyasi partiye karışmamış insanlarla kuracağız bu partiyi.

Okan Bayulgen: O zaman bu araştırması gereken adamlarsa politikacıları da koyalım.

Hayrettin Karaca: Onlarda çıkacaklar ve hemen gidecek bunlar, geldikleri gibi gidecekler. Bugün beni esir edenler, bugün benim onurumla oynayanlar... Avrupa Birliği için yalamadık yer bırakmadık. Bush'un bilmem neresini öptük. Ne yaparsanız yapın ama benim onurumla oynadınız.

Okan Bayülgen: İşte buna izin vermeyecek bir gençlik geliyor, göreceksiniz bunları.

TEMA DEDE'NİN ÇAPKINLIK
HİKAYESİ HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

ÇAPKINLIK YAPAMAZMIŞIM OLUR MU ÖYLE ŞEY! 

Okan Bayülgen: Çapkınlık hikayesi mi bu (elindeki fotoğrafı göstererek)?

Hayrettin Karaca: Yok canım bununla bir çaplıklık yok ama benim çok çapkınlıklarım çok! Çok... Şimdi bu Amerikan güzeli oldu. Bende Amerikan güzeliyleyim ama onlar diyalarda var.

O.B: Ama şimdi Toprak Dede, Toprak Dede sosyal bir sempol. Yoksa Dede mede deyip koyuyormusun böyle (elindeki Amerikan güzelinin fotoğrafını masaya koyarak).

H.K: Bu adam bu adam, ihtiyarmışta çapkınlık yapamazmış. Olur mu öyle şey yav!

HAYRETTİN KARACA
KUTSAL TOPRAKLARDA- FOTO

[PAGE]



BENİ KULLANDI DİYEN
AMERİKAN GÜZELİ- FOTO

[PAGE]