BIST 10.213
DOLAR 32,26
EURO 34,91
ALTIN 2.443,27
HABER /  MAGAZİN

En zararlı alışkanlığım seks diyen popçu

Türkiye'nin en ünlü popçularından biri... Sahnesi muhteşem... Çok özel bir röportaj verdi. Dobra dobra her şeyi anlattı.

Abone ol

Didem Uzel'e röportaj veren Kenan Doğulu 20'li yaşlarındaki kadınların kendisini çok etkilediğinden Tantrik sekse pek çok açıklama yaptı ve ekledi: En zararlı alışkanlığım seks. Başıma hep iş açmıştır...

TANTRİK SEKSE MERAKLIYIM

Didem Uzel, Arena dergisinin temmuz sayısı için 'Patron' albümü ile ortalığı kasıp kavuran Kenan Doğulu ile röportaj yaptı. İki eski arkadaş olan Uzel ve Doğulu'nun samimi sohbeti arasında Doğulu bilinmeyen yönlerini anlattı: "Tantrik seksle ilgili çok kitap okudum! Evet, meraklıyım ama bu işin ustaları var. Yani ben biraz ürktüm, zamana ihtiyacım var." dedi.

Uzel Kenan Doğulu'yla kayıt dışı konuşmalarını da yazdı:

KENAN'LA KAYIT DIŞI KONUŞMALAR

Gece en erken saat 03.00'te yatıyor, 11.00'de kalkıyor ve hiç aksatmadan spor salonunun yolunu tutuyor.

Lanvin, Come de Garson, John Sullivan bu yıl giyimde en sevdiği markalar ve alışverişini buralardan yapıyor. Aksesuvarda olmazsa olmazının saat olduğunu söylüyor ve Audemar Piguet marka saat kullanıyor.

Duman, Yalın, Bora Uzer, Sıla, MFÖ, Ceza, Şebnem Ferah ve Teoman dinlemeyi seviyor.

TOPUKLU AYAKKABIYI SEKSİ BULUYOR, EN ZARARLI ALIŞKANLIĞI SEKS

Kolay aşık olmadığını ve sevgilisiyle paylaşmaktan en çok hoşlandığı şeyin akşam beraber uyuduktan sonra sabah beraber uyanmak olduğunu söylüyor.
En seksi bulduğu şey, topuklu kadın ayakkabısı...

Seksin bu hayatta en zararlı alışkanlığı olduğunu düşünüyor ve ekliyor: "Başıma hep iş açmıştır."